• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

PUANTAJ SAYFASI YARDIMI

menderes01

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2013
Arkadaşlar kolay gelsin bir kaç gündür içinden bir türlü çıkamadığım bi puantaj sayfamız var bununla ilgili uzun zamandır uğraşıyoruz ama çözüm bulamadığımız bazı yerler var onunla ilgili sizden ricalarım var yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle ekteki dosya şablondur asıl programı gönderemediğimden benzeri bir çizelge yaptım taslak olarak onu sizden gelen yardımlar dogrultusunda kendi çizelgeme ekleyeceğim.

sizden ricam

1) çizelgede 2500 personel adı olacak bu adlar ister istemez bir süre sonra göz yanılgısı oluşturacak o yüzden dolayı günlerin üzerinde bastığım gücre kırmızıya dönsün istiyorum sonra sadece bastığım hücreye karşılık gelen gün de kırmızı olsun istiyorum ve personelin adı soyadı kısmı kırmızı olacak hangi günün hücresine basarsam karşılığındakiler kırmızı olsun istiyorum. koşullu biçimlendirme ile yapılıyormuş ama bir türlü beceremedim.

2) malum sayfalar kalabalık çıktı almamız gerekiyor her ay ve her sayfanın altında toplam ve imza hanesi sadece yazıcıdan çıktı alırken çıksın istiyorum diğer zamanlarda görünmesin.

dosya linki :
https://dosya.co/hp4aqx7cj9vu/çalışma.xls.html

şimdiden çok teşekkür ederim

zehfeysal bey teşekkür ederim çalışmanızdan ötürü yalnız dosyayı indiremiyorum

dosyayı indirdik yalnız dosyadaki veriyi koşullu biçimlendirme ile yapmamız gerekiyor bu istediğimiz gibi olmamış

ASLAN7410 teşekkür ederim istediğim çalışma güzel olmuş ellerine sağlık yalnız tek sorun var oda koşullu biçimlendirme yaptığım mükerrer sonuçları iptal ediyor aynı girilen veriyi bulan koşullu biçimlendirme çalışmıyor onuda düzenleme şansımız varmıdır

Sayın Menderes Bey, koşullu biçimlendirmeli bir örnek gönderirseniz, onu kodların içerisine atarak koşullu biçimlendirme ayarlanabilir.

Sayın Menderes Bey, kod her tıklamada koşullu biçimlendirmeyi silip tekrar koşullu biçimlendirme yazdığı için bu şekilde satır ve sütun renkleniyor.

Diğer sizin dediğiniz koşullu biçimlendirme formüllü bir örnek gönderirseniz, o formülleride kodların arasına ekleyebilirim.

Koşullu biçimlendirme bozulmadan yapılan örnek.

Ekli dosyalar

Geri