• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Puantaj Hk.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 TR-64
Merhaba arkadaşlar,

Ekteki puantaj çalışmasını geliştirmek için bana yardımcı olabilirmisiniz?
geliştirilmesi gerekenler;

1- icmal sayfasının üstünde yer alan ay kısmı değiştirildiğinde, kişilere ait sayfalardaki ilgili aylara ait veriler icmal sayfasına gelmeli
2- İcmal sayfasında isme veya tc. ye tıklandığında o kişiye ait sayfaya gitmeli,
3- yeni bir kişi eklemek gerektiğinde pratik bir şekilde oluşturmak için ne yapılabilir. (icmalde de otomatik yer almalı)
4- Her personel için oluşturulan sayfanın son ayı ilgili ay olmalı. devam eden ayları göstermemek mümkünmüdür.

ve siz üstatların gözü ile geliştirilmesi gereken diğer gözlemler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar.

Ekli dosyalar

mrb. arkadaşlar.

2 konu açtım ve her ikisi de yanıtsız kaldı. Müsait zamanı olan var ise ilgilenebilirmisiniz. Benim için acil bir durum söz konusu.

Teşekkürler,

Merhaba,

Dosyanızın yapısı üzerinde çalışmayı oldukça zorlaştırıyor. Size tavsiyem veritabanı olarak tek bir excel yapısı yapın,bütün verilerinizi aynı sayfaya işleyin.

Daha sonra verilerinizden istediğiniz gibi bir rapor sayfası oluşturabiliriz.Bu haliyle işiniz zor.

Çalışanların 20-30 kişi olması nedeniyle tek sayfa halinde olması mümkün değil. buradakilerin beceri/hünerini bildiğimden dolayı onlar için zor olmadığı kanaatindeyim.

selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Geri