• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Programıma giremiyorum

Katılım
23 Mayıs 2009
Mesajlar
20
Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Değerli arkadaşlar.

Ben 2008 yılında yaklaşık bir yıl byunca bir veri tabanı programı geliştirdim. Bu programı iş yerimde kabul ettirdim ve kullanıma açtım. Bu aşamada kullanıcıların Kodlama alanlarına ulaşmaması için VBA şifreleme yaptım. Bu şirketten ayrıldıktan 2 yıl sonra bu programımı geliştirmek istedim ancak şifremi bulamadım. İçine giriş yapamadığımdan programımı yeniden güncelleştirmem mümkün olmuyor. Bunca kod ve uğraşım kasanın anahtarını kaybetmek misali heba oldu. Bana yol gösterebilir misiniz?
Bu kadar emek boşa mı gitti oturup tekrar sil baştan mı yazacağım programı.
Dilerseniz bu dosyayı sizle paylaşabilirim.

SAYGILARIMLA
 
slm

siteye bir bak..
'---------------------------------------------------------------
şifreleme işini kendi programında sen geliştirdiysen çalışma anında ctrl-break programı kırıp kodlamaya geçer yahu..
 
Sayın hımmmmmmmm,

Mesajınız forum kurallarına uymadığından dolayı düzeltilmiştir. Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve mesajlarınıza lütfen dikkat ediniz.
 
slm

valla fırça yedik...
internette excel şifre kırma programlerı olarak ara
 
Estağfirullah. Amacımız fırça atmak değil tabiki. Yalnız forum kuralları gereği, şifre kırma programları veya linkleri vermek yasaktır. Dosya her ne kadar kopernick arkadaşımıza ait olsa da, verdiğiniz linkten dolayı başkaları tarafından emek sarfedilerek yazılmış programları kırmak için de kullanılabileceğinden dolayı, mesajınız düzenlenmiştir.

Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
Geri
Üst