• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Program haline Getirmek

Excel Vers. ve Dili
2013TÜRKÇE
Merhaba Arkadaşlar kendi çapımda kooperatif için küçük çapta bir excel dosyası hazırladım muhakkakki eksiklerim vardır sizlerle paylaşmamdaki sebeb nasıl geliştirebilrim ve derli toplu hale nasıl getirebilirim

Ekli dosyalar

Aylık rapor derken ;

1-Tarih hangi sayfada olmalı ?
2-Tarafları nasıl algılamak gerek ? Ortaklar kooperatife satıyor o da dışarıya mı satıyor ya da
ortaklar sütü koopeatife satıp yem mi alıyor ?

Aylık rapor derken ;

1-Tarih hangi sayfada olmalı ?
2-Tarafları nasıl algılamak gerek ? Ortaklar kooperatife satıyor o da dışarıya mı satıyor ya da
ortaklar sütü koopeatife satıp yem mi alıyor ?

Tarih genelde bütün sayfalarda olmalı

kooperatif süt fabrikasına gönderiyor sütleri 1.20krş süt fabrikasına satıyor tekrar ortaklara 1.10krş dan parasını ödüyor tabi bu değişken bir fiyat

evet ortaklar kooperatife süt satıyor karşılığında yem alıyor misal 100 tllik süt satıp 70 tlik yem aldıysa ortak 30 tlsini kooperatif ortaga ödeme yaapıyor

Benim naciz usulüm userformlar kullanmak ve sayfayı sadece database olarak ,üstelik kilitli ve gizleyerek hasara ya da oynanmasına engel olarak program oluşturmak.

Bu nedenle ağır formüllere ,silinme ya da hasar ya da ufak bir unutulan ve sonradan söylenebilecek detay yüzünden başa dönmek olasılıkları ile girmemeyi seçiyorum.

Bunu userform hakimiyetinde prototipleri alıp vererek 10 günün güncel işlerinden kalan zamanlarında oluşturmak mümkün , ancak çok iyi formüllere hakim üstaların da sayfalar üzerinde direk konuyu çözmesi de mümkün .

Ekteki dosya benzer bir konuda ve konu hakkında bilgim ciftlik cahili derecesinde ,dolayısı ile işi en iyi bilen olarak aldıverdilere acele etmeden dayanmanız ve yönetmeniz gerek. Başka biri için özel hazırlandığından özelden dış server indirme adresini size gönderdim

Son düzenleme:
Geri