• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Procedure too large hatası!!!

Merhaba,

Merak ettim! 500 sütunluk veri içeriği nedir?

Hocam 18 nolu mesajda belirttiğim kodlar 14 nolu mesajda göndermiş olduğunuz dosyanın bir parçası, onun üzerine ekleyerek düzenleyebilirmisiniz. saygılar.

gerekli kodları yaptım.14 nolu mesajdan dosyayı indirebilirsiniz.:cool:

Merhabalar Korhan Bey, mesleki olarak yapmış olduğumuz işlerle ilgili verileri daha düzenli tutmak ve raporlamak maksadıyla böyle bir uğaraşa girdim, başlarda bende bu kadar sütun olacağını tahmin etmiyordum yalnız geleceği dşünerek ayrıntılı olsun dedim. 14. mesajdaki dosyada sütunların konu başlıkları var. Saygılar.

Hocam sayenizde bayağı bir yol aldım, sizide sürekli rahatsız ediyorum. kusuruma bakmayın. bu dosyaya combobox3 den listview de süzme yaptırabilirmiyiz. birde geçmişe yönelik bilgileri karışık olarak gireceğim için textbox 3 de tarih girişi yapılacak. buraya girdiğim tarihe göre listview yeni tarihden eski tarihe göre yeniden sıralanabilirmi?

Hocam sayenizde bayağı bir yol aldım, sizide sürekli rahatsız ediyorum. kusuruma bakmayın. bu dosyaya combobox3 den listview de süzme yaptırabilirmiyiz. birde geçmişe yönelik bilgileri karışık olarak gireceğim için textbox 3 de tarih girişi yapılacak. buraya girdiğim tarihe göre listview yeni tarihden eski tarihe göre yeniden sıralanabilirmi?

combobox3 şartına göre aramayı yaptım.
Tarih konusunu anlamadım.Yeni tarih hangisi eski tarih hangisi?
dosyanızı 14 nolu mesajdan indirebilirisiniz.:cool:

Hocam çok teşekkürler değerli vaktinizi bana ayırdığınız için, çok iyisiniz. Saygılar.

Sayın Hocam,

Sizin tekrar başınızı ağrıtacağım ama bişeyler yapma hevesi, insanı buna mecbur kılıyor.

Hocam şimdi desteklerinizle şablonunu oluşturduğum dosyam ekte, Son olarak bu dosyaya şunları eklemek istiyorum, ama kendi başıma işin içinden çıkamadım, yanlış işlemler yaptım.

1.

Combobox1 den combobox 3 e il ilçe uslü ile giriş yapılıyor, bunun listviewede listelenmesini istiyorum, yani combobox1de n bir değer seçtiğimde sadece onunla ilgili olanlar listelensin combobox 2 de devreye soktuğumda iki comboboxdaki şartlara göre listelensin, ve enson combobox 3 de devreye girerek 3 ünü sağlayan şarta göre listviewde sıralanma yapılsın. ben sizin gösterdiğiniz yöntemle yapmaya çalıştım ama, birbirine girdi herşey.

2. Listviewin tamamında veyahut ilk 11 textbox ve ilk 3 comboboxdaki değerlere göre bulma textboxu koyulabilirmi? yada sizin önerebileceğiniz bir bulma yöntemi?

3. Birde bu userformu tam ekran, küçük ekran ve fare ile sağından solundan ekranı küçültme ve taşıma yapmak için ne yapmalıyım(nesnelerde otomatik büyüyecek şekilde) (halit beyin örneğinde var ama ne yaptıysam olmadı)

4. Tarih sütununa göre liste otomatik tekrar sıralansın(en yakın tarih en üstte olacak şekilde) çünkü eski verileride karışık bir şekilde gireceğim için bu durum önemli.

Hocam çokmu yüzsüzlük bu isteklerim ama sizin için belkide kolaydır bilmiyorum, Yardımınızı bekliyorum, saygılar.

Ekli dosyalar

Sayın Hocam,

Sizin tekrar başınızı ağrıtacağım ama bişeyler yapma hevesi, insanı buna mecbur kılıyor.

Hocam şimdi desteklerinizle şablonunu oluşturduğum dosyam ekte, Son olarak bu dosyaya şunları eklemek istiyorum, ama kendi başıma işin içinden çıkamadım, yanlış işlemler yaptım.

1.

Combobox1 den combobox 3 e il ilçe uslü ile giriş yapılıyor, bunun listviewede listelenmesini istiyorum, yani combobox1de n bir değer seçtiğimde sadece onunla ilgili olanlar listelensin combobox 2 de devreye soktuğumda iki comboboxdaki şartlara göre listelensin, ve enson combobox 3 de devreye girerek 3 ünü sağlayan şarta göre listviewde sıralanma yapılsın. ben sizin gösterdiğiniz yöntemle yapmaya çalıştım ama, birbirine girdi herşey.

2. Listviewin tamamında veyahut ilk 11 textbox ve ilk 3 comboboxdaki değerlere göre bulma textboxu koyulabilirmi? yada sizin önerebileceğiniz bir bulma yöntemi?

3. Birde bu userformu tam ekran, küçük ekran ve fare ile sağından solundan ekranı küçültme ve taşıma yapmak için ne yapmalıyım(nesnelerde otomatik büyüyecek şekilde) (halit beyin örneğinde var ama ne yaptıysam olmadı)

4. Tarih sütununa göre liste otomatik tekrar sıralansın(en yakın tarih en üstte olacak şekilde) çünkü eski verileride karışık bir şekilde gireceğim için bu durum önemli.

Hocam çokmu yüzsüzlük bu isteklerim ama sizin için belkide kolaydır bilmiyorum, Yardımınızı bekliyorum, saygılar.
estafurullah.
Combobox1 userformda il değil Trafo merkezi,combobox2 test yılı,combobox3 ise testi yapılan trafo.Sorduğunuz soruda ise böyle bir şey yok.çelişki var.

doğru hocam il değil zaten hani il den ilçe yaparak süzme metodu varya onu kullanarak combobox1 den combobox 3 süzdüm combobox1 de trafo merkezleri combobox3 de hangi trafonun testi yapılacaksa onlar var. yani hocam il ilçeyle alakası yok sorumun sadece süzme metodunu belirtmek için yazmıştım. saygılar.

doğru hocam il değil zaten hani il den ilçe yaparak süzme metodu varya onu kullanarak combobox1 den combobox 3 süzdüm combobox1 de trafo merkezleri combobox3 de hangi trafonun testi yapılacaksa onlar var. yani hocam il ilçeyle alakası yok sorumun sadece süzme metodunu belirtmek için yazmıştım. saygılar.
Sayfa üzerinde sütun başlıklarınıda bunları yazarsanız bende hangi sütunlar olduğunu anlayabilirim.

Hocam veriler sayfasında trafolar 1,2,3 diye (combobox3) Trafo merkezi A,B,C...(combobox1), ve test yılı 1975,1976....2030. diye combobox2 de, olacak şekilde, yani kısacası trafoların gbt sini hızlı bir şekilde listelemek istiyorum.

Tetikleme nasıl olacak?
combobox1 ==> combobox2 ==> combobox3 mü
yoksa
combobox1 ==> combobox3 ==> combobox2 mi?

combobox1 ==> combobox3 ==> combobox2 mi? şeklinde hocam
Combobox1 combobox3 combobox2 bunların veri almasını yaptım.
Dosyayı ekte yolluyorum.14ncü mesajdan indirebilirsiniz.
Önce bunları yapalıom,sonrada listviewe veri almayı yapacaz.

tamam Hocam sizede zahmet oluyor ama Unspecified error hatası aldım ben bunda neden olabilir acaba?

Geri