DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=ETOPLA(B2:F2;">0")=ETOPLA(B2:F2;"<0")Arkadaşlar Teşekkür ederim. Büyük oranda işimi görür ama yapmak istediğim B2,C2,D2,E2,F2 hücrelerindeki sayıları h2(Artı Tutar) I2(Eksi Tutar) sütunlarında toplayıp J2(Fark) Sütununda da farklarını almak istiyorum. ve
Arkadaşlar Teşekkür ederim. Büyük oranda işimi görür ama yapmak istediğim B2,C2,D2,E2,F2 hücrelerindeki sayıları h2(Artı Tutar) I2(Eksi Tutar) sütunlarında toplayıp J2(Fark) Sütununda da farklarını almak istiyorum. ve
Arkadaşlar Teşekkür ederim. Büyük oranda işimi görür ama yapmak istediğim B2,C2,D2,E2,F2 hücrelerindeki sayıları h2(Artı Tutar) I2(Eksi Tutar) sütunlarında toplayıp J2(Fark) Sütununda da farklarını almak istiyorum. ve
=EĞER(H2>0;H2-I2;I2-H2)Fark sütunu toplama ile çözülüyor. Onda sıkıntı yokMerhaba,
Ya da şöyle mi
Affınıza sığınarak paylaştığım dosyada istemeyerek yaptığım hatadan dolayı formülü çalıştıramadım. Benim dosyamda arada bazı sütunları toplama katmayacağım için kapatmıştım. Bundan dolayı sonuç alamadım. Tablodaki tutar sütunlarını toplayacağım. Dolayısıyla sütun atlamam gerekiyor.
Dosyanın orijinal hali ektedir.