• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Powerpoint'te müzik ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sunumda eklediğim müziğin her slaytta kesintisiz çalmasını istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Öncelikle müziğimiz eklemek önce iki işlemi yapmamız gerekiyor:

1-İstediğimiz müzik WAV formatında olmalıdır

2-Müziğimizi sunumuzla kaydedebilmemiz için gerekli olan bir işlemi yapmamız gerekiyor;
Araçlar > Seçenekleri tıklayın, sonra Genel sekmesini tıklayın.

Ses dosyalarının sununuza otomatik olarak bağlanması için gereken en az kilobaytı değiştirmek üzere yüksek bir değer(işaretli kısma) giriniz.(Bu işlemi bir defa yapmamız yeterlidir diğer çalışmalarımızda bu işlemi yapmamıza gerek yoktur)

94491576mm3.jpg

Şimdi müziğimizi eklemeye çalışalım: Buradan gerekli olan müzik dosyasını buluyoruz ve ekliyoruz.

85985687kz6.jpg

Müziğimiz eklendiğinde sayfamızda hoparlör simgesi belirecek, hoparlör simgesi seçili haldeyken üzerine sağ tıklanıp Özel Animasyon… sekmesi seçilir.

c6c614c68c4dd45c08e6875no1.jpg

Sağ tarafta özel animasyon peçeresi açılır buradan Efekt Seçeneklerine tıklanır

6de6d7e82dcbfb690ea23dbxj2.jpg

Ardından aşağıdaki işlemler sırayla yapılır :

98860509jl4.gif

Sıra geldi kaydetme aşamasına:

Dosya menüsünden > Farklı Kaydet
Dikkat etmemiz gerek nokta kayıt türüdür “Powerpoint gösteri” seçilmelidir

Not: Müziklerimizi WAV formatında çevirmek için gerekli olan bir programı önerebilirim: “Easy CD-DA Extractor”. Üstelik Türkçe kullanma dilini destekliyor.

Sayın vejdi;

Zamanınızı ayırarak yapmış olduğunuz bu düzenli ve resimli anlatım için çok teşekkürler.

merhaba ben bir sunum hazırlayacahım ancak bu sunumu cd ye kayıt edip vcd de izlenmesilazım ses olayını gayet güzel anlatmışşınız bu komnudada beni aydın latır sanız sevinirim teşekkürler

sayın toonami, Powerpointe istemiş oldugunuz böyle bir uygulaması yok bu işlemleri ben Windows Movie Make veya Ulead VideoStudio programlarıyla yapıyorum...

Öncelikle müziğimiz eklemek önce iki işlemi yapmamız gerekiyor:

1-İstediğimiz müzik WAV formatında olmalıdır

2-Müziğimizi sunumuzla kaydedebilmemiz için gerekli olan bir işlemi yapmamız gerekiyor;
Araçlar > Seçenekleri tıklayın, sonra Genel sekmesini tıklayın.

Ses dosyalarının sununuza otomatik olarak bağlanması için gereken en az kilobaytı değiştirmek üzere yüksek bir değer(işaretli kısma) giriniz.(Bu işlemi bir defa yapmamız yeterlidir diğer çalışmalarımızda bu işlemi yapmamıza gerek yoktur)

94491576mm3.jpg

Şimdi müziğimizi eklemeye çalışalım: Buradan gerekli olan müzik dosyasını buluyoruz ve ekliyoruz.

85985687kz6.jpg

Müziğimiz eklendiğinde sayfamızda hoparlör simgesi belirecek, hoparlör simgesi seçili haldeyken üzerine sağ tıklanıp Özel Animasyon… sekmesi seçilir.

c6c614c68c4dd45c08e6875no1.jpg

Sağ tarafta özel animasyon peçeresi açılır buradan Efekt Seçeneklerine tıklanır

6de6d7e82dcbfb690ea23dbxj2.jpg

Ardından aşağıdaki işlemler sırayla yapılır :

98860509jl4.gif

Sıra geldi kaydetme aşamasına:

Dosya menüsünden > Farklı Kaydet
Dikkat etmemiz gerek nokta kayıt türüdür “Powerpoint gösteri” seçilmelidir

Not: Müziklerimizi WAV formatında çevirmek için gerekli olan bir programı önerebilirim: “Easy CD-DA Extractor”. Üstelik Türkçe kullanma dilini destekliyor.

verdiğin bilgi için teşekkür ederim

bir sey sormak istiyorum bu mizk ikinci slayta geçtiğinde kaldğı yerdenmi devam edecek yoksa bastanmı baslayacak nasıl olacak

Geri