• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Power Point Resimlerle Sunum ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba,
Hazırlamıs oldugum tablo sunumda yaklasık 36 tane kare secenek var ve hemen bu tablonun ust kısmında da bu karelere baglantılı resımler bukunmakta..
1 nolu kareye tıklatıunca 1.resim 2.kareye tıklatınca 2. resım ve devam edıyor..
Burada yasadıgım problem oncelıkle 1 den ıkıye gecerken 2.den 3.cuye... ve boyle devam ederken tekrar eskı resımlere donmek ıstedıgımde mesela 15.resımdeyım ve ben tekrar 5.resmi gormek ıstıyorum..fakat burada sorun oluyor ve 5.resme tekrar gerı donemıyorum ..
sunu sırasında tek tek sırayla resımler gelıyor ancak gerı donmek ıstedıgımde ve tıkladıgımda eskı kareye o resmı gerı getıremıyorum..
Insallah anlatabılmısımdır.. Bana bu konuda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım tesekkurler..

Merhaba;

Sunum sırasında sağ tıklayıp, çıkan menüden istediğiniz slayta gitseniz olmuyor mu ?

1. İlk Slaytınıza bir İndeks slaytı yapıp, burada slaytlarınıza link verin. Öte yandan diğer tüm slaytlarınıza geri dönüşü bu slayta verin. Bu durumda hep geri dönüşünüz İndeks slayta olacak ve buradan istediğiniz slayta gitmek mümkün olacak.

2. Eğer İndeksiniz her slaytın bir kenarına konulabilir durumda ise yani kısa ise bu kez her slayttan istediğiniz slayta gitmek daha kolay olabilecektir.

Yardımlarınız için cok tesekku ederım..

merhabalar PP de yapmış oldugum 23 sayfalık slayt gösterisine müzik eklemek istiyorum fakat eklediğim (Wav) uzantılı müzik her sayfa değişiminde başa dönüyor benim istediğim slaytın değişmesi fakat seçtiğim müzik in devam etmesi yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

merhabalar PP de yapmış oldugum 23 sayfalık slayt gösterisine müzik eklemek istiyorum fakat eklediğim (Wav) uzantılı müzik her sayfa değişiminde başa dönüyor benim istediğim slaytın değişmesi fakat seçtiğim müzik in devam etmesi yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Slayta Müzik Ekleme İle ilgili sorumu yanıtlayabilecek kimse yok galiba ...

Ses dosyasını eklediğiniz yerin altındaki "Sonraki sese kadar dön" seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Ayrıca sesin başlangıç slaytından sonraki slaytlardan bu seçeneği kaldırmanıız gerekir.

Geri