• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pos takip çalışması

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2007 (Türkçe)
Merhaba.
Veri sayfası ve detay olmak üzere 2 excel sayfam var.
Detay kısmında bana gerekecek bilgileri yazdım. Amacım veri sayfasına yapıştırdığım verileri diğer sayfada detaylandırmak.

Devamında farklı bilgilerde lazım olacak ama karışıklık olmaması için eklemedim. Olursa birçok kişinin işini kolaylaştıracak diye tahmin ediyorum. Buna benzer program aradım ama henüz bulamadım.

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceleyiniz.
Detay sayfası sizin tablonuzdan farklı, başka amaçlarla da kullanılabilir.

Ekli dosyalar

Tursit hocam yardımınız için teşekkürler:). İstediğimi tam anlatamadığımı düşünüyorum.
Ekteki dosyada "AYRINTI" sayfası oluşturdum. "VERİ" sayfasındaki bilgileri "AYRINTI" sayfasında taksitlere bölünmüş olarak görmek istiyorum.
"VERİ" sayfasındaki 2-3-4-5-6-7.satırlar manuel olarak "AYRINTI" sayfasına taksitleri genişletilmiş olarak girdim.

Bunu yaparken şunlara dikkat etmem lazım:

1-Küsüratlar virgülden sonra olmalı. Mesela 2900/11 taksitte ilk taksit 263,70TL sonraki taksitler 263,63 + 263,63+263,63 .... şeklinde gitmeli. (Hesapları tutturma için)

2- Birine 10 taksit yapılmışsa tutarın yanında kaçıncı taksit olduğu yazarsa çok iyi olur("AYRINTI" sayfası "H" sütunu). Olmazsa sorun değil

3- Her ayın 30 unda yapılan işlemlerder 28-29 Şubat tarihlerine dikkat etmek lazım

Bu şekilde olursa şube şube aylık bazda ne kadar gelecek özet tablo ile alabileceğiz.
Saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tursit hocam yardımınız için teşekkürler:). İstediğimi tam anlatamadığımı düşünüyorum.
Ekteki dosyada "AYRINTI" sayfası oluşturdum. "VERİ" sayfasındaki bilgileri "AYRINTI" sayfasında taksitlere bölünmüş olarak görmek istiyorum.
"VERİ" sayfasındaki 2-3-4-5-6-7.satırlar manuel olarak "AYRINTI" sayfasına taksitleri genişletilmiş olarak girdim.

Bunu yaparken şunlara dikkat etmem lazım:

1-Küsüratlar virgülden sonra olmalı. Mesela 2900/11 taksitte ilk taksit 263,70TL sonraki taksitler 263,63 + 263,63+263,63 .... şeklinde gitmeli. (Hesapları tutturma için)

2- Birine 10 taksit yapılmışsa tutarın yanında kaçıncı taksit olduğu yazarsa çok iyi olur("AYRINTI" sayfası "H" sütunu). Olmazsa sorun değil

3- Her ayın 30 unda yapılan işlemlerder 28-29 Şubat tarihlerine dikkat etmek lazım

Bu şekilde olursa şube şube aylık bazda ne kadar gelecek özet tablo ile alabileceğiz.
Saygılar.

Sayın, bestercan,

"1-Küsüratlar virgülden sonra olmalı. Mesela 2900/11 taksitte ilk taksit 263,70TL sonraki taksitler 263,63 + 263,63+263,63 .... şeklinde gitmeli. (Hesapları tutturma için)"
Şeklinde hesaplama eklenen dosyada çözüldü.

Son düzenleme:
Makro gerekli diyorsunuz.
Hayırlısı. Teşekkür ederim

Dosya makro desteği ile oluşturulmuştur.

Hocam teşekkür ederim. Çok güzel. Allah kodlarınızdaki bereketi arttırsınz.

Geri