• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pos slip dosyası raporlama hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagın1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010
SAYIN HOCALARIM

Öncelikle saygılar sunuyorum ve bir konuda yardımlarınız iht var eger

eger çalışmaya yardımcı olabilirseniz memnun olurum

AÇIKLAMA : EKTEDE BELİRTTİĞİM ÜZERE
http://www.dosya.tc/server10/3t38ir/POS_CALISMASI.xlsx.html

b sütünda '' kr '' ile başlayan satırlar o gun çekilen pos slip tutarlarıdır borç hanesinde bakiyeler mevcut ( g sütünunda bulunan tutarlardır. ) sayfalara veri kopyaladığım zaman şunu yapmasını istiyorum
1-kr ile başlayan satırları gün bazlı toplamasını ve diğer değişik karakterlerinde diğer diye gün bazla topladıktan sonra....
**** tarih kısmına 1 gün opsiyon koyarak gün toplamını almasını ve çıkan vade ise hafta sonlarına yada tatile denk geldiğinde 2 gün opsiyon koymasını istiyorum bu konuda bana yardımlarınız dokunur ise çok sevinirim saygılarımla

not ayrı bir tabloda 30 günden oluşan bir özet yapması yeterli olacaktır özet taslağı ektedir

ve her ay sayfalara veri kopyalayınca otomatik oluşmasını istiyorum

saygılarımla

pos slıp çalışması hakkında

yardımlarınızı rica ediyorum

SAYIN HOCALARIM

Öncelikle saygılar sunuyorum ve bir konuda yardımlarınız iht var eger

eger çalışmaya yardımcı olabilirseniz memnun olurum

AÇIKLAMA : EKTEDE BELİRTTİĞİM ÜZERE
http://www.dosya.tc/server10/3t38ir/POS_CALISMASI.xlsx.html

b sütünda '' kr '' ile başlayan satırlar o gun çekilen pos slip tutarlarıdır borç hanesinde bakiyeler mevcut ( g sütünunda bulunan tutarlardır. ) sayfalara veri kopyaladığım zaman şunu yapmasını istiyorum
1-kr ile başlayan satırları gün bazlı toplamasını ve diğer değişik karakterlerinde diğer diye gün bazla topladıktan sonra....
**** tarih kısmına 1 gün opsiyon koyarak gün toplamını almasını ve çıkan vade ise hafta sonlarına yada tatile denk geldiğinde 2 gün opsiyon koymasını istiyorum bu konuda bana yardımlarınız dokunur ise çok sevinirim saygılarımla

not ayrı bir tabloda 30 günden oluşan bir özet yapması yeterli olacaktır özet taslağı ektedir

ve her ay sayfalara veri kopyalayınca otomatik oluşmasını istiyorum

saygılarımla[/QUOTE]

Geri