• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Portable Office 2003

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2016 (Türkçe)
Merhaba arkadaşlar...

Sitedeki arkadaşların da yardımı ile mesleğimle ilgili bir program yapmış durumdayım...

Bir kamu kurumunda yönetici konumundayım...

Yapmış olduğum programı tüm meslektaşlarımla paylaşmak istiyorum...

Ancak, şöyle bir sorunum var... Bilgisayarlarda OpenOffice Calc kurulu durumda... Yani MS Office Excel çoğunluğunda kurulu değil...

Bu da programı yaygınlaştırmamı ve kontrolünü sağlamamı engelliyor...

Programı makrolarını yeniden yazmak suretiyle OpenOffice Calc'a çevirmek istedim. Ancak, OpenOffice.org sitesi dahil olmak üzere Calc ile ilgili hiçbir bilgi, forum ve benzeri olguya rastlayamadım...

Şimdi öğrenmek istediğim şudur...

Bildiğiniz üzere Portable 2003 Office programı kurulumsuz olarak tüm bilgisayarlarda çalışmaktadır...

Bu programı kullananlar var mı bilmiyorum... Bilgisayarımda MS Office Excel kurulu olduğu için bu programı deneme şansım olmadı... DAha önce kullandığım için faydalı bir program olduğunu biliyorum...

Yapmak istediğim Portable Office 2003 programında bulunan Excel.exe dosyasını MS Office Excel ortamında hazırlamış olduğum programa ekleyebilir miyim? Yani programı arkadaşlarıma dağıtacağım esnada bu programı da dağıtarak (mail yolu ile paylaşımda bulunacağım için normal şartlarda exe dosyalarını gönderemediğim için) ya da programın veri tabanında bir yere MS Office Excel (Portable Office) dosyası ile açılabilme özelliği ekleyebilir miyim...

Saygılar sunarım....

Geri