Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internet explorer ayarlarından bu tür pencereleri yeni bir sekmede açma hususunda bir ayar mevcut. bu ayarı harici çalışan ie'de yapıca oluyor fakat webbrowser içindeki İE'de aktif olmuyor. acaba webbrowserin kullandığı İE ile harici İE'nin versiyonları farklı mı?
sayın uzmanlarım, bütün sorunlarıma cevap aldım ve kendimce mükemmel bir şekilde hazırladığım formda yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. bu sorunumun da halledilmesini umuyorum yoksa yakanızı bırakmam.:tongue: ben sizin adınnıza başlayayım
sonunda bir polüm uydurabildim. gün olur birilerine lazım olursa çözüm şu şekilde. Popup sayfası açıldıktan sonra popup sayfasının adresini webbrowser'ın navigate olayına koyuyorsunuz. hepsi bu kadar. azmin sonucu işte
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.