merhabalar ,
müşterilerime ait sigorta hasar verilerini excel tablosunda tutuyorum. tablo çok uzun ve her bir hücrede açıklama var hasar tarihi , ilgili kişi , cep numarası , dosya durumu vs. sitede bir kod buldum ama sadece o hücreye tıkladığımda pop-up açılıyor her bir satır için o kodu yazmak istiyorum. Kod aşağıda ki gibi sadece 27 satırın A27 hücresine tıkayınca açılıyor , ayrıca açılan pop-up da çıkan bilgilerin düzenlemesini yapma imkanımız var mı ? yardımınzı rica ederim. Görüntü ekledim umarım başarmışımdır. Görüntü altınada örnek çalışma linki koydum. amacım sigortalı ismine tıkladığımda o satırda belirlediğim bilgileri pop-up olarak açması aşağıda ki formül sadece bir hücre için her ücre için nasıl çoğaltabilirim ?
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
a = [D27]
b = [E27]
c = [G27]
d = [H27]
e = [I27]
f = [N27]
g = [O27]
h = [Q27]
i = [R27]
j = [S27]
k = [l27]
mesaj = a & " - " & b & " - " & c & " - " & d & vbCrLf _
& e & " - " & f & " - " & g & " - " & h & vbCrLf _
& i & " - " & j & " - " & k & " - " & l & vbCrLf _
& m & " - " & n & " - " & o & " - " & p
If Target.Address(0, 0) = "A27" Then MsgBox mesaj
End Sub
[/url][/IMG]
Yeni Microsoft Excel Çalışma Sayfası (2).xlsx - 13 KB
müşterilerime ait sigorta hasar verilerini excel tablosunda tutuyorum. tablo çok uzun ve her bir hücrede açıklama var hasar tarihi , ilgili kişi , cep numarası , dosya durumu vs. sitede bir kod buldum ama sadece o hücreye tıkladığımda pop-up açılıyor her bir satır için o kodu yazmak istiyorum. Kod aşağıda ki gibi sadece 27 satırın A27 hücresine tıkayınca açılıyor , ayrıca açılan pop-up da çıkan bilgilerin düzenlemesini yapma imkanımız var mı ? yardımınzı rica ederim. Görüntü ekledim umarım başarmışımdır. Görüntü altınada örnek çalışma linki koydum. amacım sigortalı ismine tıkladığımda o satırda belirlediğim bilgileri pop-up olarak açması aşağıda ki formül sadece bir hücre için her ücre için nasıl çoğaltabilirim ?
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
a = [D27]
b = [E27]
c = [G27]
d = [H27]
e = [I27]
f = [N27]
g = [O27]
h = [Q27]
i = [R27]
j = [S27]
k = [l27]
mesaj = a & " - " & b & " - " & c & " - " & d & vbCrLf _