• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

polis merkezi tutanak örneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sımdı baktım ana sayfada makrolarla ılgılı hata alıyorum sanırım versıyon farkından kaynaklanıyor onun dısında formların tasarımı guzel olmus takıldıgınız yerlerde bana yada dıger forum uyelerıne mesaj yazabılırsınız elımızden geldıgınce yardım etmeye calısırız.
ıyı gunler.

sayin1974 size calısmanızla ılgılı ısınızı oldukca gorecek ufak bi ip ucu veriyim kullandıgınız tablo,sorgu,form,rapor ve modullerde Türkçe karakter ve ozel ısaretler kullanmayın bu sekılde moduller arasındakı ıletısım daha ıyı olur ve baska bır bılgısayarda ( Ingılızce ısletım sıstemı yuklu ise ) hatalar almazsınız.
ıyı gunler.

Hata Mesajı nasıl düzeltilebilir?

Sayin1974

Bu güzel çalışmayı paylaştığın için sağolasın. Ana Formda menülere bastığımda aşağıdaki hata mesajının nedeni ne olabilir?

Öncelikle teşekkürler.

sol tarafa bilgileri gireceksin ondan sonra sağ menülere açacaksın
birde önce güncellenmesi gereken yerleri değiştireceksin isimler birimler imza yetkileri gibi

ifadeler son hali

en son hali bu biraz değişiklik yaptım

slm....

elinize sağlık sayın1974..acaba bu çalışmanızı kullanmamızda bir sakınca varmı...emniyette görevliyim polis merkezinde kullanabilirmiyiz..malum epeyce emek vermişsiniz..izninizi almadan kullanmak istemedim.....ayrıca çalışmanızın ana menü ve diğer menülerde kullandığınız tarih ve saat özelliklerinden tarih sizin yaptığınız gibi ama saate .sistem saati ile eş zamanlı saniyeside çalışan bir saat uygulaması ekledim..küçük rütuşlar yaptım ..bunu derken çok iyi bir access kullanıcısı değilim..anladığım kadarı ile:):)...değiştirilmiş hali ektedir...iyi çalışmalar kolay gelsin...........

Çok güzel hazırlamışsınız.

Ellerinize sağlık.

tabiki kullanabilirsiniz

elinize sağlık sayın1974..acaba bu çalışmanızı kullanmamızda bir sakınca varmı...emniyette görevliyim polis merkezinde kullanabilirmiyiz..malum epeyce emek vermişsiniz..izninizi almadan kullanmak istemedim.....ayrıca çalışmanızın ana menü ve diğer menülerde kullandığınız tarih ve saat özelliklerinden tarih sizin yaptığınız gibi ama saate .sistem saati ile eş zamanlı saniyeside çalışan bir saat uygulaması ekledim..küçük rütuşlar yaptım ..bunu derken çok iyi bir access kullanıcısı değilim..anladığım kadarı ile:):)...değiştirilmiş hali ektedir...iyi çalışmalar kolay gelsin...........

arkdaşlar herkez programı kullanabilir işlerimiz kolaylaşsın diye yaptık.

Eline sağlık devre güzel olmuş,kolay gelsin

teşekkürler devrem çok güzel bir çalışma olmuş, elinden gelen arkadaşlar kendi şube veya bürosuna göre ayarlama yapabilir. çalışmalarının devamını bekliyorum.

kardeş eline koluna sağlık iyi çalışma olmuş devamını bekleriz

projede bir takım görsel ve işlevsel değişiklikler yaptım..yine bir arkadaşımızın forumumuzda verdiği tc sorgulama formunuda bu projeye uyguladım..ayrıce meslektaş olduğumuz arkadaşlarımızın işine yarar düşüncesi ile pol-net tc sorgulama ve ana sayfa linklerine kısayollar ekledim..projenin pol-net bilgisayarlarında kullanılması durumunda işe yarayacağını düşündüm...inşallah projenin sahibi arkadaşım bu değişikliklere kızmaz ve hoş karşılar..benim düzenlememle en son hali ektedir..herkese iyi çalışmalar....

Sayın:Polis arkadaşlarım ve diğer arkadaşlar hepinize kolay gelsin
Bende kendimce yine bu siteden öğrenip ve uygulamaya çalıştığım polislerin kullanabileceği birşeyler yapmaya çalıştım,Bende bir Polis olarak bu proğramı kullanmaya çalışıyorum,sizlerde içeriğini değiştirerek kullanabilirsiniz,eksikleri var kendinize uyarlayınız.
kullanıcı :CELO
Şifre:6613

Arkadaşlar buda bir başka yapmış olduğum ifade proğramı
şifre ve kullanıcı bir önceki proğram ile aynı
kolay gelsin

Arkadaşlar buda bir başka yapmış olduğum ifade proğramı
şifre ve kullanıcı bir önceki proğram ile aynı
kolay gelsin

arkadaşımızın çalışmasındaki yaş hesaplama tablosunu ve ilgili modülleri kullanarak yaş hesaplama özelliğini kendi projeme eklemek istedim..özellikleri ve bütün kodları gözdengeçirmeme rağmen aşağıdaki hatayı alıyorum...gözdenkaçırdığım bir nokta var sanırım ama yapamadım..düzenleme modunda iken hata vermiyor ama normal kullanıma açıpta şifre tablosunu kullanarak tabloya ulaştığımda hata veriyor.tablo üzerinden kapat butonunu tıkladığım zamanda resimdeki hatayı veriyor..yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

projede bir takım görsel ve işlevsel değişiklikler yaptım..yine bir arkadaşımızın forumumuzda verdiği tc sorgulama formunuda bu projeye uyguladım..ayrıce meslektaş olduğumuz arkadaşlarımızın işine yarar düşüncesi ile pol-net tc sorgulama ve ana sayfa linklerine kısayollar ekledim..projenin pol-net bilgisayarlarında kullanılması durumunda işe yarayacağını düşündüm...inşallah projenin sahibi arkadaşım bu değişikliklere kızmaz ve hoş karşılar..benim düzenlememle en son hali ektedir..herkese iyi çalışmalar....

devrem değişiklikler güzel olmuş herkez birşeyler katarsa proje dahada güzel olur herkez kullansın geliştirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri