• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Plaka kriterine göre aylara göre toplam veri alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hassas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hassas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007-2010
Sayın üstadlar öncelikle hayırlı tatiller diler huzurlu mutlu ve sağlıklı günler dilerim.
Ekli gönderdiğim dosya içerisinde gerekli açıklamayı yaptığım bir çalışma dosyam var bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden iyi çalışmalar diler tüm hayatunuzda kolaylıklar dilerim.

Ekli dosyalar

Tekrar iyi günler eğer belirlenen kriterlere göre pivot tablo olarak yapılabiliniyorsa dahada iyi olur.

İdris bey öncelikli olarak ilginizden dolayı çok teşekkür ederim,
fakat ben burada bir şeyi atlamışım örnek dosyada belirtilen raporlama sayfasındaki plaka verisi ile beraber A VE C sutunları ile beraber getirebilirmiyiz. yani sizin getirdiğiniz rapor sayfasındaki E Sutunun sol tarafına filo adı ve marka verilerini de getirebilirmiyiz.

İdris bey birde benim formda gönderdiğim dosyadaki rapor sayfasında da belirttiğim gibi veri tabanındaki yakıt ve km verileri farklı yerlerden alındığı için aynı sıralama yok örneğin Y2110 Plakalı araç 01.01.2017 tarihinde yakıt almıştır ve bunusaatı ile beraber kayıt yapıyor ama aynı araç yol yapmamışyır km verisi 03.03.2017 tarihinde geliyor onun için her ikisinin verisinide km kendi tarih kriterine göre değerlendirip rapor sayfasında karşısına getirmesini istiyorum.Diğer bir önemli husu ise sayfa içindeki açıklamada belirttiğim gibi ay sonlarındaki verileri yani data sayfasındaki takvim saatındaki gece 1.02.2017 00:01:01 ile 1.02.2017 07:59:59 arasındaki verileri de raporlama sayfasına toplam alırken 01.01.21017 tarihine ait veri imiş gibi toplam alacak.

Sayin idris bey konuyu umarım anlatabilmisimdir.

Sayın üstadlar iyi akşamlar,
sayın idris beyin yardımcı olduğu ve daha öncede belirttiğim kritere göre yardımcı olabilirmisiniz ..
iyi çalışmalar diler tüm hayatınızda kolaylıklar dilerim.

Tekrar hepinize iyi günler dilerim.
Sayın üstadlar istenilen ktiter lere göre aylık veri getirme tablomla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Sayın üstadlar iyi akşamlar,
idris beyin yardımcı olduğu fakat sonuçlandıramadığım dosyamla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
iyi akşamlar dilerim,

Sayın hocalarım öncelikle iyi akşamlar dilerim.
yukarıdaki dosyamla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Eğer anlatamamış oldu isem benim kurumdur affola.

Sayın arkadaşlar üstad idris beyin yardımcı olduğu fakat benim tam olarak mesaj 5 de belirttiğim şekilde dosyamla ilgili yardımcı olabilirmisiniz, gerçekten elimdeki veri çok fazla olduğu için buna ihtiyacım var.

Geri