Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Üstadlar iyi günler diler Hayatınızda kolaylıklar dilerim.
Ekteki dosya içeriğinde gerekli açıklamayı yaptığım bir çalışma dosyam var ,bu konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.
iyi günler.
Sayın samet bey öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
Fakat siz verileri alt alta ekleyerek yapmışsınız , fakat benim istediğim veri çok olduğu için alt alta sığmadığından örnek ekli dosyada gönderdiğim data üzerinden verileri çekmesini istiyorum. (Yani) C,I,O,U Sutunlarının karşısındaki lt. verilerini toplamasını istiyorum.
O düzene göre, birden çok toplam aralığı vermek gerekiyor. Toplam aralığı için birden çok aralığı bilmiyorum. Veri aralığınız 100000 den fazlaysa benim paylaşımı alternatif kabul edin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.