• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pivot Table Slicer Ekleme Hk.

Excel Vers. ve Dili
Office2010 Türkçe
Herkese merhaba,

Pivot Table 'da slicer penceresine, yine pivot table içinden oluşturulmuş hesaplanmış alan adını eklemenin yolu var mıdır?

Saygılarımla,

.

Hesaplanmış alana slicer eklemenin mümkün olduğunu göremedim. Ancak büyük verilerle uğraşıyorsanız, Microsoft'un çıkardığı ve bedeva olan PowerPivot eklentisini kullanmanızı öneririm.

.

.

Hesaplanmış alana slicer eklemenin mümkün olduğunu göremedim. Ancak büyük verilerle uğraşıyorsanız, Microsoft'un çıkardığı ve bedeva olan PowerPivot eklentisini kullanmanızı öneririm.

.

Sn. Yurttaş,

Cevabınız için teşekkür ederim. O alternatifi düşündüm, eklentiyi de kurdum hatta. Dataları SQL 'den çektirdim...
Fakat ekteki pivotun baz sayfasında aynı değere sahip hücrelerin arasına satır ekletiyorum. Power pivot 'un baz tablosunda bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bunun bir yolunu bulabilsem power pivot işimi çözecek, haklısınız.

Saygılarımla,

Sn. Yurttaş,

Cevabınız için teşekkür ederim. O alternatifi düşündüm, eklentiyi de kurdum hatta. Dataları SQL 'den çektirdim...
Fakat ekteki pivotun baz sayfasında aynı değere sahip hücrelerin arasına satır ekletiyorum. Power pivot 'un baz tablosunda bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bunun bir yolunu bulabilsem power pivot işimi çözecek, haklısınız.

Saygılarımla,
.

Verilerinizi önce Excel'e alıp gerekli işlemleri yaptıktan sonra, Power Pivot'a alın. Ve sonra Pivot Tablonuzu yapın.

.

Sn. Yurttaş,
Cevabınız için tekrar teşekkürler.
Saygılarımla,

Geri