Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın İdris Bey, ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum, tam istediğim gibi çalışıyor.
Ben bu örneği kendi orijinal dosyama eklemek istiyorum, EKLE kısmından pivot ekle diyorum, benim eklediğimde PivotTable Alanları kısmında aylar isimli kutucuk gelmiyor.
Zahmet olmaz ise bu tabloyu nasıl hazırladığınızı basitçe yazabilir misiniz?
Sayın İdris Bey, ekran alıntısı olarak gönderdiğim kırmızı renk ile işaretlediğim yeri oluşturamıyorum.
Bunu nasıl yaptınız, kısaca açıklayabilir misiniz?
Sayın Korhan Bey, Sayın İdris Bey'in göndermiş olduğu örnekteki ana sayfadan tarihin herhangi birisini silip, pivotu yenilediğimde pivottable alanlarından months kutucuğu kayboluyor, tekrar ana sayfaya sildiğim tarihi ekleyip, pivot sayfasına geçip sayfayı yenilediğimde tivottable alanlarından months kutucuğu geri gelmiyor.
Bu şekildi bu çözüm işimi görmeyecek, başka çözümler üretebilir misiniz?
Sayın İdris Bey, şimdi oldu ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum.
Küçük bir şey daha sormak istiyorum, pivot tablenin yanına sıra no verilebilir mi?
Verilemez ise önemli değil.
Hayırlı günler diliyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.