• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pesonel bilgi formu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selphi7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar çalıştığım şirkette işlerime önemli ölçüde yardımcı olacak taslağını ekte gönderdiğim PERSONEL BİLGİ FORMU için yardımlarınızı bekliyorum. Yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlara ve üstadlara teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar çalıştığım şirkette işlerime önemli ölçüde yardımcı olacak taslağını ekte gönderdiğim PERSONEL BİLGİ FORMU için yardımlarınızı bekliyorum. Yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlara ve üstadlara teşekkür ederim.
excel sayfasindami istiyorsun?
yoksa userforumdami?

istediğiniz tam olarak bunu bir program haline mi getirmek ?

Evet, veri sayfalarım sürekli güncelleniyor ve personel sayım 3000 den fazla dolayısıyla bilgilerini takip etmek kolay olmuyor. Bu formun faydalı olacağını düşünüyorum. Makro bilgim yok denecek kadar az. Ekte düşeyara formülü ile pesonel adını ve görev bilgilerine ulaşabiliyorum fakat eğitim, ehliyet bilgileri birden fazla olduğu zaman onları nasıl oluşturacağımı bilmiyorum.

Ekli dosyalar

Esasın veritabanı mantığı ile hareket etmek gerek. ben birşeyler deniyorum. size tekrar dönerim

Sayın "koyuk" ;
Veri tabanımı ben güncelliyorum, benim istediğim sadece PERSONEL BİLGİ FORMU sayfasında sicil no yazan yeri doldurduğumda kişiye ait bilgilerin otomatik olarak doldurulması.
Teşekkürler,
Kolay gelsin

Sayın "koyuk" ;
Veri tabanımı ben güncelliyorum, benim istediğim sadece PERSONEL BİLGİ FORMU sayfasında sicil no yazan yeri doldurduğumda kişiye ait bilgilerin otomatik olarak doldurulması.
Teşekkürler,
Kolay gelsin

tamadir.bir kacdakikaya donerim

Bir seyler yapmaya calistim,senin bilgi forumunu elememek icin biraz uzun surdu
sadece sicil numarasini yaz entere bas bilgiler girilecekdir

suanki bilgiler icin kodlar sorunsuz calismalidir benim kanattimce
amma mesele bir iscinin ehliyyeti 4 fazla olursa bilgi forumunun duzenini karistira bilir ;)

insallah yardimci ola bilmisimdir

Ekli dosyalar

Sayın "koyuk";
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. tam isediğim gibi olmuş.
Teşekkürler

Geri