• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel veri ve günlük dağılım

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba arkadaşlar ilk önce hocalarımdan özürdileyerek bu konuda yardım istiyorum eğer yardım ederseniz inanın çok mutlu olacağım ve manuel olarak yaptığım olayı otamatikleştire bilirseniz ailemede zaman ayırmış olurum sayenizde şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

iyi akşamlar

biliyorum biraz karışık ve kapsamlı bişey istiyorum ama eğer olursa yapıla bilirse çok işime ve eminim çoğu kişinin işinede yarayacaktır.

bu proğram yapıla bilirmi gerçektende ben inceledimde bi projeden çıkan verisiyok oda olsa tam benim ihtiyacım olan ama sorun yapıla bilirmi?

forumda yeniyim dosya eklemeyi bilsem gönderirdim

selamlar. şayet dosya yüklemeyi istiyorsanız. gelişmiş moda dön derseniz mesaj boxsun alt kısmında dosya yükle komutu var butonu clickledikten sonra gelen sayfada gözat upload var dosyanız yükledikten sonra alt kısmında bu sayfayı kapat var. kapattıktan sonra cevap gönder derseniz işleminiz tamamlanmış olur

evet bütün vardiyalı sisteme uyuyor 3 vardiya 2 vardiya 1 vardiya vs. ama arkadaşın dediği gibi bişeyi eklemeyi unutmuşum oda projeden ayrılanarın yerini ama umarım yapılır benimgibi bu işe çok zaman ayıran kişi olduğunu biliyorum. yapılırsa süper olur

hergün bir umutla bakıyorum ama boş hep. bakan kişi sayısına bakıyorum belliki böyle bir yazılıma rabetçok ama neden bu konuda yardım edilmiyor onu anlamıyorum. gerçi haddime düşmüş değil ama

Merhaba,

Forumun amacı hazır programlar yapmak değil, soru-cevap şeklinde konu işlemektir.

Sizin konunuz soru değil program isteği olmuş. Bunun için linkteki konuları incelemenizi tavsiye ederim.

Personel Uygulamaları

.

PERSONEL VERİ KONUSUNDA BANA YADIMCI OLABİLİRMİSİNİZ. LİSTELEME KONUSUNDA VE PERSONEL RESMİ KONUSUNDA

ListBox1 TA KAYDEDİLEN VERİLERİ GÖREMİYORUM BİDE PERSONEL VERİSİNİ SEÇTİĞİMDE RESMİ NASIL GETİTTİRE BİLİRİM FORUMDA ÇOK ÖRNEKLERVAR AMA BİTÜRLÜ ÇÖZEMEDİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Ekli dosyalar

Geri