• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel takip

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t_3__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar merhaba,
Bana gerekli olan şey birimde örnek 20 kişi var ve bu 20 kişinin hangi gün nerde hangi göreve ne iznine çıktığını görmemize kişilerin kendilerinin doldurabileceği ve kolay anlaşılan rapor alınan bir excel dosyası gerekli ben doğru dürüst bişey yapmayı beceremedim. (Bu dokümanın yapılmasındaki sebep bir şef birimdeki bir kişiyi arıyor fakat kime sorduysa ulaşamıyor ve nerde olduğunu müdüründen öğrenebiliyor) yardımlarınızı rica ederim.

ekli dosyayı inceleyiniz :)

Çok teşekkür ederim tam istediğim gibi bir şey olmuş. Yanlız izin sayfasındaki tarihleri otomatik seçmemiz mümkün olabilir mi? listeden (datefield gibi)

İstediğin değişiklikler hazır.. İyi çalışmalar..

Çok teşekkürler. Sanırım tarihleri yazarken otomatik seçemiyoruz ama farketmez çok güzel olmuş elinize sağlık.

tarihleri yazarken otomatik seçebiliyoruz. personel kayıt 1.1 versiyon.xls dosyasını ona göre hazırladım. sorun çıkarmaması lazım. hücrede sağ tıkla en aşağıdaki tarih gir i seç. istediğin tarihi ayarlayabilirsin..

Sağ tıkladığımda tarih gir çıkıyor fakat tıkladığımda hata çıkıyor eğer sizde sorunsuz çalışıyorsa benim iş yerindeki güvenliklerle alakalı olabilir. Birde evde denerim.
slm.
http://www.excel.web.tr/showthread.php?p=197629#post197629
burdaki hazırlanmış olan tarih seçme çok güzel sizin hazırladığınız dokümana aktarabilir miyiz?

Son düzenleme:
bu linkteki dosyayı bilgisayarıma indirdim fakat sorun çıkartıyor çalışmıyor..

bende çalışıyor hücreye tıkladığında takvim çıkıyor ve bu takvimden istediğin günü seçebiliyorsun istediğim bu yapabilir misiniz?

selam bu dosya benim de çok işime yarayacak yalnız link ölü mü neden bilmiyorum açılmıyor

Geri