• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Takip Programı Hakkında Yardım Lütfen

Excel Vers. ve Dili
XP TR
Saygılar

Eklemiş olduğum programda bir kaç yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1-Sicil Numaraları otomatik olarak bir önceki sicil numarasından 1 fazla olsun
2-İsim ve soyisime sahip kişi kaydedilmesin
3-Kayıt çağırdığım zaman ekrana gelen kişinin herhangi bir bilgisini değiştirebileyim.(Bunu şu anda yaptığımda aynı kişiyi yeni bir insanmış gibi kaydediyor. Benim istediğim ise değişen hücreleri doldursun sadece)
4-Programı bir exe olarak kaydetmek istiyorum. Kullanıcı excel sayfasını görmesin direkt olarak userform karşısına çıksın istiyorum
5-Excelde bulunan "toplu" sayfasında tüm personelin istenilen bilgilerinin getirilmesini istiyorum.

Son olarak
6-Sicil takip sistemi oluşturmak istiyorum. Bu sistemde;izin,vukuat ve başarı olmak üzere 3 farklı sistem olacak. Kayıt getir dediğimde bu sicil bilgileri de gelsin istiyorum. Tarih,Tür ve Açıklama başlıkları altında.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Şimdiden çok teşekkür ederim

2 numaralı maddeyi tekrardan gözden geçirseniz iyi olur.Bana bir tasarım hatası yapıyorsunuz gibi geliyor.
Çünkü ayni ism ve soyisime ait ben insanlar tanıyorum.Hatta akrabalarım dahi var.:cool:

İsim soyisimi değil de TC Kimlik No'yu mu baz alalım ? Bunu mu demek istiyorsunuz?

mrb

formunuzun kaydet olayını düzenledim.benzersiz kayıt için tc kimlik noyu atadım,sicil numarası otomatik olarak sıranodan çekiyor(örneğinizde öyle idi)sicil no olarak belirlediğiniz textbox devre dışı bıraktım zira otomatik alacağına göre gerek yok diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

Geri