Personel Takip Çizelgesi Hk.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Turkçe
Selamlar;

Bu forumdan almış olduğum personel maliyet programına bizim firmamızın tutmuş olduğu puantaj listesini ekledim.Rapor Personel sayfasında "I" sütunundaki net ücretlere Puantaj sayfasındaki "BT" sütunundaki mesai net tutarlarını da ekleyip toplam işveren maliyetini bulmak istiyorum bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Turkçe
Üstadım elinize sağlık,
Yalnız bir şey sormak istiyorum!
agi = WorksheetFunction.SumIf(s4.Range("d10:d" & sn4), s1.Cells(q, "b"), s4.Range("bv10:bv" & sn4))
formülde bu satırı almışınız sebebi nedir?

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - 2013 Türkçe - İngilizce
Merhaba,
Aslında hesaplamaya şu an bir etkisi yok ancak, "rapor personel" sayfasına detaylı bir döküm gerekirse agi(Asgari geçim indirimi)'de getirilsin diye ekledim, iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Turkçe
Valla üstadım güzel düşünmüşsünüz.Papor Personel Sayfasına; Puantaj sayfası ile parelel kontrol edilmesi açısından net ücret ve agi eklenip birde bu ikisinin toplamı olsa süper olacak.

İlgilenirseniz çok memnun ve minnettar kalacağım.

Son düzenleme:

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Puantaj sayfasının bir kolonuna personelin sicili de yazılmalı. Böylesi daha doğru olacaktır. Siz eklerseniz ben devam ederim, kolay gelsin.

Mehmet Şahin

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Sayın akmes,
ekteki çalışmayı inceleyiniz. Program, sizin puantaj sayfasındaki netleri brüte çevirir, vermiş olduğunuz gün ve mesaiye göre bordro yapar. Vergisi olmayana Agi ödemez. Departman raporlamasını güncellemedim, artık evde devam ederim :) ,kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Turkçe
Üstadım siz neler yapmışınız...Çok güzel olmuş,emeğinize sağlık.Devamını sabırsızlıkla bekliyorummm...Kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
merhabalar ben excelde cok ıyı deılım o yuzden yardım ısteyecegım belkı cok basıttır ama bılmeyınce zor oluyor. ekteki dosyada puantaj calısma sayfasında E sutunundan ıtıbaren kaydırma yapılabılıyor bunun nasıl yapıldıgı hakkında benı bılgılendırebılır mısınız? kod vs dersenız o konuları hıc bılmıyorum :(