• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Sayfasındaki Camiiye göre veri çekmek

Excel Vers. ve Dili
2010 vb
Selamün Aleyküm Üstadlarım 1 haftadır sayfada arıyorum ama yapmak istediğim şekilde kod bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekte gönderdiğim dosyada;
Persone bölümüne sınava başvuranları ekliyorum sınav sonunda almış oldukları puanları yazıp sırala tuşuyla en yüksek puan alandan en düşüğe göre sıralayıp Tutanak sayfasına yazmasını sağlıyorum.
Ben bu işlem için her camiye ayrı ayrı kopyala yapıştır yapıp Excel Kitabı oluşturmak zorunda kalıyorum böyle yapmaktansa Tutanak bölmüne bir tuş koysam da mesela Rahman camiine müracaat edenleri en yüksek puandan en düşüğüne göre tutanak sayfasına sıralasa bu naısl olur. nasıl yapabiliriz.
dosya ektedir. Şimdiden Teşekkürler

Ekli dosyalar

ne yapmak istediğinizi ben anlayamadım.

tutanak sayfasını silip her bir cami için, örneğin 10 tane, ayrı ayrı tutanak sayfası olmasını mı istiyorsunuz.

Evet Bir nevi öyle de denilebilir . ben sınav için bu excel kitabından her camiye ayrı ayreı yapmak zorunda kalıyorujm bunun yerine tek dosyada yazayım da sonunda Mesela a Camisine müracaat edenlerin almışloldukalrı puanlara bakacak en yüksek puandan düşüğe sıralama yapacak ve a camisindekileri Tutanağa yazacak .işte camiler sabit değil her aya değişk cami olduğu için belli tutanak oluşturamaıyorum bu yüzden a camisini seçtiğim zaman tutanak bölümünde ona müracacat edip puna alanlar gözüksün istiyorrum . B yi seçince b ye müraat edenler sıralansın 12 den fazla ise ikinci bir tutanak sayfasına devam etsin

daha fazla detay lazım.

mesela:
Sheet1 sayfasının, SSSSS sütununda bulunan hücrelerden değerleri "xxx" olan satırları seç, bu seçimden A, C, G, Z, BC, vs sutunları tutanak sayfasına kopyala...

Geri