• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel puantaj

Excel Vers. ve Dili
2003
Ekteki dosyadan tamamen bu formdaki uzmanlarımızdan öğrendiğim bilgiler ve aldığım yardımlar sayesinde personel puantaj girişleri ile ilgili bir dosya oluşturdum. İnşallah bu dosya birilerinin işine yarar. Elbetteki dört dörtlük bir dosya değildir. Eminimki eklenecek daha pekçok şey olabilir. İnceleyip gördüğünüz eksikler yada eklenebilecek özellikler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
ayrıca dosyanın içerisinde programın adımlarıda mevcuttur.bu adımları yazarken imla hatalarına pek dikkat etmedim.bilgilerinize
tekrardan bu dosyayı hazırlamamda bana yardımları olan ve herşeyi onlardan öğrendiğim uzmanlarımıza çok teşekkürler

Ekli dosyalar

Yorum yok

herhangi bir uyarı gelmediğine göre sanırım pek işe yarar bir program değil galiba.
peki ben bir konuda yardım isteyeceğim. ben veri girişi yapılan panele birde kullanıcı girişi eklemek istersem bunu nasıl yapabilirim. Yani programı kullanmadan önce bir şifre ve kullanıcı ismi kullanmak istiyorum. Ayrıca bu kullanıcı girişini de 3 kişi ile sınırlamak istesem bu mümkünmüdür. Formu çok dolaştım ama bununla ilgili pek bir bilgiye ulaşamadım.

Teşekkür ederim,güzel olmuş. Elinize sağlık.

kullanıcı girişi

cevap çıkmadığına göre sanırım hazırlanan programlara tanımlı kullanıcı girişleri eklenemiyor.

Kullanıcı girişi

bari bir allahın kulu böyle birşey yapılamasın desinde beklemeyeyim boşuna

daha farklı bir şeyler olabilir. ben kendime göre bişi bulamadım. böyle bir şey yapılmasına gerek yok bence. (son mesajda bir Allahın kulu desin dedinya, onun için dedim)

elinize saglik cok guzel olmus begendim. bole bi sey dusunuyordum bende...
saygilar..

Puantaj doldurma

Değerli üstadlarım bu platformda üstadlarımızın yaptıkları çok değişik puantajlar var ekteki dosyamda onlardan biri kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum.Yalnız bu dosya vardiya sistemi ile çalışan işyerlerinde uyumlu değil.benim istediğim ekteki dosyamda da göründüğü gisi ilk 3 sıradakileri tam dolduracak. 4 ile 7. sıra arasındakilere e8 den başlayacak ve iki gün ara ile dolduracak. 8-13 ncü sıradakilere F12 den başlayıp iki gün ara ile dolduracak ve yine 14-19ncu sıradakileri de D18 den başlayıp iki gün ara ile dolduracak
acaba TOPLU GİRİŞ butonuna basınca bunu yapmak mümkün mü?
saygılarımla

Ekli dosyalar

ÖZÜR

Dosyam şifreliydi özür dilerim fark edemedim
yeniden gönderdim
ilgilenenlere tşkler

Ekli dosyalar

Geri