• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Programı

Excel Vers. ve Dili
Ofice2003
Türkçe
Selam Arkadaşlar.
Bu forumdan faydalanarak bulduğum bilgilerle bir program yapmaya çalıştım ama açılışta hatalar veriyor.
Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler...

Ek dosyada biraz daha değişiklik yaptım

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Biraz düzenleme yaptım ama anamenu problemi var dosya ektedir yardımlarınızı bekliyorumm:)

Ekli dosyalar

Heyecanlı bir çalışma ve emek vermeye söz vermiş olduğunuz belli.Formları düzelttim anladığım kadarı ile ama formların kodlarında büyük sorun var. Mesela çok fazla if msgboxları var ve end if'leri yok. Exceli çökertiyor, kodların tamamen düzelmesi gerekli. Bir de formların üzerine belirleyici birşeyler yazmanız , bu inşaat halinde daha yararlı olur daha sonra silersiniz.

Ekli dosyalar

Heyecanlı bir çalışma ve emek vermeye söz vermiş olduğunuz belli.Formları düzelttim anladığım kadarı ile ama formların kodlarında büyük sorun var. Mesela çok fazla if msgboxları var ve end if'leri yok. Exceli çökertiyor, kodların tamamen düzelmesi gerekli. Bir de formların üzerine belirleyici birşeyler yazmanız , bu inşaat halinde daha yararlı olur daha sonra silersiniz.

İlgin için teşekkür ederim
Yeni başladım bu tür programlar yapmaya ben 2003 kullandığım içi sizin dosya çevirici ile açıldı ondanda olabilir hatalar

Benim geldiğim noktada bu

Ekli dosyalar

Bu hatalar uyumluluk modu'ndan değil, kodların formlara uymamasından kaynaklı, zaten "bu da ne " diye form duruyor ve Vbe açılıp hata yerine götürüyor . ( Örnek avans formu kodları o işi yapmaz bu şekilde). Ayrıca tam sayfa yapmanın şu an zorluk yaratmasından başka önemi yok, formlardan gelecek verilerin depolanması gereken excel sayfalarını da göremedim. Sadece anamenü sayfası var.
Bu arada sitedeki personel programı örneklerine göz attınız , değil mi?

Bu hatalar uyumluluk modu'ndan değil, kodların formlara uymamasından kaynaklı, zaten "bu da ne " diye form duruyor ve Vbe açılıp hata yerine götürüyor . ( Örnek avans formu kodları o işi yapmaz bu şekilde). Ayrıca tam sayfa yapmanın şu an zorluk yaratmasından başka önemi yok, formlardan gelecek verilerin depolanması gereken excel sayfalarını da göremedim. Sadece anamenü sayfası var.
Bu arada sitedeki personel programı örneklerine göz attınız , değil mi?

Evet söylediğiniz gibi belli yerlerde hatalar yapmışım hazır formlar gördüm biraz kendimi geliştireyim diye ayrıntıları verilmiş dosyayı oturtmaya çalıştım baya ilerleme de oldu öğrenmeye çalışıyorum aslında son aşaması ekte ...

Ekli dosyalar

Geri