• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

personel programı yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gmm

bu programın kodları için yardım sitedeki diğer linklerden bir sonuç elde edemedim?? yada beceremedim:((

Ekli dosyalar

İstediklerinizin hepsi yapılabilir. Çalışma kitabınız bom boş. Verileri nereye kayıt edileceği ve başlıklar yok.

Bu resmen bir program talebi.
Konu başlığındaki yardım yazısı aldatmaca.Yardımla alakası yok.
Belki bu yardım yazısına inanan birisi çıkarda bana bu programı yapar gibisinden bir niyet düşünülmüş.:cool:
Bu ekli dosyayı açıpta sayfadaki madde madde sıralanmış isteklere bakınca hemencecik anlaşılıyor.:cool:

evet program talebi ama yardım ve yol gösterilirse çözmeye çalışacağım bir program talebi. fakat daha önceden bana verdiğiniz linklerden çözemediğim ve yardım istediğim bir program aldatmaca değil bu şekilde anlaşıldıysa özür diliyorum..

Dosyanız üzerinde biraz çalışma yaptım. Örneklerlerden yola çıkarak devam edeblirsiniz.

Ekli dosyalar

Sayın rahmibey
Gayet başarılı bir program hazırlamıssınız
Çalışmalarınızda başarılar dilerim

arkadaşlar yapmaya çalıştığım programla ilgili olarak bazı eksiklerim var mesela checkbox ve optionbox seçeneklerini nasıl excele aktaracağız. ayrıca her sayfayı ilerletirken kaydet düğmesinide işleve sokabilirmiyiz??

Aslında çok güzel yapmışsınız ama tek sorun özlük dosyasında ki bilgiler ak ciğer grafisi vs. Gibi bilgileri opsiyonel olsa mesela ben bunu güvenlik için kullanmak istiyorum. özlük dosyasının kısmını isteğe bağlı değiştire bilirmiyiz?

Geri