Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu resmen bir program talebi.
Konu başlığındaki yardım yazısı aldatmaca.Yardımla alakası yok.
Belki bu yardım yazısına inanan birisi çıkarda bana bu programı yapar gibisinden bir niyet düşünülmüş.
Bu ekli dosyayı açıpta sayfadaki madde madde sıralanmış isteklere bakınca hemencecik anlaşılıyor.
evet program talebi ama yardım ve yol gösterilirse çözmeye çalışacağım bir program talebi. fakat daha önceden bana verdiğiniz linklerden çözemediğim ve yardım istediğim bir program aldatmaca değil bu şekilde anlaşıldıysa özür diliyorum..
arkadaşlar yapmaya çalıştığım programla ilgili olarak bazı eksiklerim var mesela checkbox ve optionbox seçeneklerini nasıl excele aktaracağız. ayrıca her sayfayı ilerletirken kaydet düğmesinide işleve sokabilirmiyiz??
Aslında çok güzel yapmışsınız ama tek sorun özlük dosyasında ki bilgiler ak ciğer grafisi vs. Gibi bilgileri opsiyonel olsa mesela ben bunu güvenlik için kullanmak istiyorum. özlük dosyasının kısmını isteğe bağlı değiştire bilirmiyiz?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.