Personel izin kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-05-2026
selam üstadlar personel izin kartında yıl sonunda kalan izin otomatik olarak geçen yılki izin hanesine yazılacak daha fazla açıklama ekteki dosyada ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
dosyanız ekte. istediginiz 31.12 tarihinde dosyayı açınca olacak. çalışmayı 31.12 tarihinde birden fazla açmanız ihtimaline karşı sorgular koydum l1-m1-n1 hücrelerini silmeyin. kontrol etmeniz için bir buton koydum deneyin sorun olursa düzeltiriz. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelle

sayın fedeal yardımınız için teşekkür ederim bir konuda daha yardım istesem ayıp olurmu. güncellediğiniz dosyada küçük bir ayrıntı ama büyük sonuç doğuracak konuyu unuttuğumu farkettim izinlerde en fazla bir yıl sonrasına devir yapılabilir o yüzden dosyada bir not yazdım o şekilde güncelleme imkanı olabilirmi teşekkür ederim

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayfaya koydugum buton sizi yanılttı zannedersem çalışma otomatik yenilemede sizin dediginiz gibi olacak h sütununda sizin onu yapan formülünüz duruyor.(=EĞER(VE(E3>0;E3<11);20;30))
butonu siz kontrol edin diye koydum.normal şartlarda personel izin kullanacak sene sonuna 5-10 gün gibi izin artarsa bu eklenecek ama sadece 31-12 tarihinde sorunu bende anlamamış olabilirim,tekrar kontrol edin yalnışlık varsa düzeltelim iyi çalışmalar.

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
aktarılacak izin

sayın fedeal sanırım ben sorunu anlatamadım. ekteki dosyaya tekrar ek açıklama yazarak açıklamaya çalıştım mümkünse o şekilde yapılabilirmi diğer konuda 31.12 de değilde butonla yapmanın gerekliliği çıktı ama butonla aktarma yaparken çok işlem yapıyor gibi neden acaba ilginize teşekkür ederim

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelleme

sayın fedeal zahmet verdim size saolun ilginize ama bir eksikle olmuş ancak tam olması için ekteki dosyada mavi zeminde yazdığım gibi e3 hücresi 10 ve 10 dan küçükse 20; e3 hücresi 10 dan büyükse 30 aktaracak tabi bu kişiler eklendikçe alt satırlardada olacak saygılar ilginize teşekkür ederim

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelle

sayın fedeal hocam emeğinize sağlık istediğimden fazlası var süper ama bir eksiklik var sanırım ben izah edemedim onuda düzeltme imkanımız olursa tadından yenmez olur kalan izinden geçen yıldan devreden izin sütununa aktarılırken iki şarta bağlı aktarılması gerekir ekteki dosyadada yazdım ama
1. şart eğer hizmet yılı 10 ve altında ise kalan izninden en fazla 20 geçen yıldan devreden sütununa aktarılacak
2. şart eğer hizmet yılı 10 dan büyük ise kalan izninden en fazla 30 geçen yıldan devreden sütununa aktarılacak

diğer kısımlar aynı kalması koşuluyla bu kısmı düzeltme imkanımız olurmu size çok zahmet verdim hakkınızı helal edin hocam

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelle

sayın fedeal son gönderdiğiniz uygulama çok güzeldi ancak düzeltilmesi gereken kısmıyla ilgili açıklamamı son yazdığım mesajda yazmıştım eğer mümkün olursa son mesajımdaki açılamalar doğrultusunda düzeltme yapabilirmisiniz sizin sayenizde yarım olan bir projemi tamamlayacağım eğer imkan olursa vaktiniz olurda bakabilirseniz çok sevinirim şimdiden ilginize teşekkür ederim

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
8.mesajı inceledinizmi yapmıştım tekrar baktım dediginiz gibi yapıyor gibi anlamadıgım bir şeymi var? lütfen tekrar denermisiniz(8.mesajı)

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelleme

sayın fedeal kalan izin sütunundaki izinden bu yılki izin sütununa aktarıyor yaptığınız benim istediğim geçen yıldan devreden izin sütununa devredecek zahmet olmazsa değiştirebilirmiyiz

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelle

yani hizmet süresi 10 yıla eşit yada daha küçükse kalan izinden geçen yıldan devreden sütununa en fazla 20, eğer hizmet süresi 10 yıldan büyükse kalan izinden geçen yıldan devrenede en fazla 30 devredecek, sizin yaptığınızda hizmet yılı ister 10 olsun ister daha büyük her şartta 30 geçen yıldan devredene aktarıyor ilginize çok çok teşekkür ederim emeğinize sağlık hakkınızı helal edin lütfen

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
inşallah olmuştur:) hiç anlamadıgım için bakıpta göremiyoruz.problem varsa tekrar bakarız.iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
izin güncelle

sayın fedeal çok teşekkür ederim harika olmuş bu çalışmayı bir projeme ilave deceğim sadece izin konusunu değil projemide tamamlamama yardım etmiş oldunuz harika olacak saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...