• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Giriş-Çıkış Takip, Raporlanması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-2010
Merhaba arkadaşlar,

Ekte gönderdiğim personel giriş-çıkış tablosunda; rapor oluşturmak istiyorum.

**Giriş Çıkış sayfasında; Geç Kalınan Süre ve Geç Kalma yazan satırlara veri yazıldıkça KIRMIZI renk olmasını istiyorum.

**Rapor Sayfasında yazan GEÇ KALINAN SÜRE, GEÇ KALMA ADEDİ, FAZLA ÇALIŞMA SÜRESİ alanlarına Giriş Çıkış sayfasındaki verilerin toplamını alsın istiyorum.

Bir türlü yapamadım, yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Hakediş hesaplama yardım lütfen??

Merhaba arkadaşlar,
Ben örnek olarak 7. ayın maaşını 8. ayın 5. gününde ödüyorum ama personelin çalışmış olduğu 8. aydan 5 günlük alacağı kalıyor. Onu da 8. ay da çıkmazsa 30 günlük olarak 9. ayın 5. günü ödüyorum. Bu böyle devam edip gidiyor.
Bunu hesaplama da yardım lazım. Örnek dosyayı ekledim. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Altın üye olmadığım için dosyayı açıp inceleme fırsatım olmadı maalesef, yoksa yardımcı olmak isterdim...

altın üye olmadıgımdan dolayı dosyaları indiremiyorum acaba excel dosyaları arşivinde olanlar upload edebilirlermi başka bi siteye.

teşekkürler .iyi çalışmalar.

Arkadaşlar merhaba
Aşağıdaki linkteki gibi bir personel giriş çıkış takip hazırlamama yardımcı olabilir misiniz ?l
Birde ek olarak kaç saat geç kalınmış onuda ekleyebilirmiyiz.

https://www.youtube.com/watch?v=7ryW6slUODQ

Merhaba,

Öneri ; Altın üyesiniz, sonuçları elle girilmiş, açıklamalı bir örnek dosyayı foruma eklerseniz, birden çok üye görebilir, siz de çabuk ve doğru çözüm almış olursunuz.

Geri