• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel fotoğraflarını tc nolarına göre excelde tutmak...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oguzka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhabalar. Arkadaşlar ekteki örnek dosyayı incelediğinizde ne yapmak istediğimi daha ii anlayacaksınız. Personel ile bilgileri bir arayüzle excelde depolamak ve gerektiğinde geri çağırarak bilgileri düzeltmem gerekiyor. Excelin bir sayfasında personelin fotoğrafını tc kimlik noya göre kaydetmek istiyorum. Fotoğrafın altındaki buton ile resim dosyası gösterilecek ve picture nesnesine gelecek. Kaydet tuşuna basıldığında tc no suna göre excele kaydedilecek. tekrar geri tc nosuna göre cagırdığımda resim picture nesnesinde gözükecek ve düzeltilebilecek. Nasıl yapabilirim??? Yardımlarınızı bekliyorum.. (Bu resimler excelin sabit bi hücresine atılabiliyormu ki, karıştırmadan geri çağırılabilsin...)

Ekli dosyalar

Sn. oğuzka, Örnek dosyanız pek açıklayıcı gelmedi, personel bilgileri nerede, resimler excele geldiğinde nerede görünsünler, resmi tek tek mi getirmek yoksa toplu halde mi getirmek istiyorsun, açıkcası ben anlayamadım.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
form örnek hazırladıgım için personelin diğer kişisel bilgilerinin girildiği textboxları koymadım. resimler excelde bir şeklide tutulsunlar. nerde oldukları önemli değil. önemli olan bu kişinin bilgileri çağırıldığında ( bu arayuzun uzerinde bi liste kutusu var. kişi isimleri gözüküyor. ilgili kişiye tıklandığında bilgiler aynı arayuze geliyor) resimde aynı şekilde picture nesnesinde gözükmeli. Resimler tek tek personele göre gelecek. Sadece toplu ve düzenli olarak bir yerde tutulması lazım Tahsin Bey.

yok mu yardımcı olabilecek kimse :(

Geri