Personel Devam Çizelgesi Çıkarma

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
Merhaba arkadaşlar, excelde bir sayfada personel listem var, diğer sayfada devam çizelge tablosu var, bu tabloda kırmızı ile belirttiğim yerlere diğer sayfadan bilgiler gelse ama yazdır dediğimde sıraya göre bilgileri alsın yazdırsın örneğin 64 kişi varsa 64 sayfa çıktı versin böyle bir şey yapabilir miyim?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
İlginiz için teşekkür ederim. Yazdırma alanı belirle dediğimde birşey olmuyor, makroyu etkinleştirdim, nasıl çalıştırabilirim :(

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Ofis 2007 kullanmadığım için sorunu yorumlayamayacağım. Ama "Personel Devam Föyü" sayfasında M sütununda oluşturulmuş olan otomatik filtre seçeneğinden "1" seçerseniz yazdırılacak alanı filtrelemiş olursunuz.
Yine aynı yerden "(Tümü)" seçeneği ile gizlenmiş alanları açarsınız. (Alanı belirle ve Alanı aç butonlarının yaptığı işlemde bu zaten)
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
İlginiz için teşekkür ederim. Yazdırma alanı belirle dediğimde birşey olmuyor, makroyu etkinleştirdim, nasıl çalıştırabilirim :(
Makroları etkinleştirirken sıkıntı olmuş olabilir ben şimdi indirdim denedim personel sayısını artırdım yazdırma alanı belirle dediğimde kaç adet personel varsa o kadar sayfayı yazdırmaya çalışıyor yani sorunsuz çalışıyor bence bir daha indirip makroları etkinleştir seçeneğini dikkatlice geçin kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
İlginiz için hepinize çok teşekkür ederim tekrar indirip bakacağım.

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
Arkadaşlar çalıştırdım çok güzel olmuş muygun eline sağlık çok teşekkür ederim. Bir sorum olacak personel çizelgesinde tatil günleri renkli yapmak yerine içi "XXX" gibi yapabilir miyiz?

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
Merhaba sınavlarım başladığı için foruma bakamadım :( tarih aralık yapıp çıkartmak istediğimde "XXXX" işaretler hafta içinde kalıyor. Bunu elle mi girmem lazım haftasonlarına otomatik almaz mı?

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Sayın yunus48 tatilleri yerleştir ikonuna bastığınızda "XXXX" yerlerine geliyorlar kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2010 TR
Sayın yunus48 tatilleri yerleştir ikonuna bastığınızda "XXXX" yerlerine geliyorlar kolay gelsin
Çok teşekkür ederim, iş yoğunluğu sınavlar kafam allak bullak oldu görmemişim kusura bakmayın gereksiz yere yazmış bulundum foruma :(