• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Çalışma Günleri Takip Listesi- Makro Talebi

hedjaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhabalar,

Ekte belirtmiş olduğum örnek dosyada yapmak istediğimi kısaca özetlemek istiyorum.

1- Herhangi bir ayın sayfasına satır eklemek ve çıkarma işlemi yapılması durumunda bunun bir sonraki ayın sayfaya eklenmesi veya sayfadan çıkması

2- Aylık ve Yıllık dağılım sayfalarında ise herhangi bir aydaki eklenen satır yansısın ancak çıkarılan satır yansımasın

3- Herhangi bir ayın sayfasındaki "Personel Ad - Soyad" yazan sütundaki hücrelerin renklerinde değişiklik olursa bu Aylık ve Yıllık Dağılım sayfalarında yansısın.

Yukarıdaki ilk iki 2 şartta eklenen veya çıkarılan satırların birebir yansıması mümkün mü? Yani temmuz ayında 14. satırı sildiğimde ağustos ayında 14. satırın silinmesi. Eğer 13 ile 14. satır arasına bir satır eklenirse yine aynı şekilde bir sonraki ayın ve Aylık ve Yıllık Dağılım sayfalarının 13 ve 14. satırların arasına yansıması gibi.

Diğer kısımları formüle etmeye çalıştım. Formüllerin de daha kolay yolu vardır elbet. Kendimi geliştirdikçe iyileştiririm inşallah. Ama yukarıda bahsettiğim asıl önemli kısmı siz makro üstatlarından rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Yardımcı olabilecek kimse var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geri