• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

personel bölümlerde çalışma süresi takibi

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr 64 bit
BÖLÜM : ŞALTER ,HİDROMAT, PRESOSTAT,ÇEK VALF,FLATOR VE CNC

ŞALTER:Ş1,Ş2,Ş3,Ş4,Ş5 HİDROMAT: H1,H2,H3,H4,H5 PRESOSTAT:P1,P2,P3,P4,P5 ÇEKWALF:Ç1,Ç2 FLATOR: F1,F2,F3,F4,F5 CNC: C1,C2,C3,C4

* bölümlerde çalışan insaların ne kadar süre ile günlük olarak bölümde çalıştığını takip etmek istiyorum
* fakat üretimin yoğunluğuna göre çalışan personeli başka bir bölümde de kullanabiliyorum.
örnk: ş1 bölümünde çalışan kişi diğer bölümlerde de çalışabilir gibi.
* bunun amacı ay sonlarında çalışan personel maliyeti düzgün oranlarda dağılımını sağlamak
* 6 bölümede tablet koyup bölüm sorumlularının kontrolunde çalışan personeli giriş ve çıkış yapmasını sağlamak istiyorum.
* hatta mümkünse tek bir exelden 6 kişi ortak kullanacak şekilde takibi olursa çok güzel olur böylece giriş çıkışlardaki hataların da önüne geçebilirim.
* normal çalışma saatlerim 08:30 - 12:00 / 13:00 - 18:30 ( bunları yazmamdaki sebep toplu çıkış yapma veya topla giriş yapma bölümsel anlamda ) *ara zamanlarım mevcut 10:00-:10:15 çay / 16:00 - 16:15 çay(bunları yazmamdaki sebep toplu çıkış yapma veya topla giriş yapma bölümsel anlamda) *öğlen yemeği 12:00-:13:00 ( bunları yazmamdaki sebep toplu çıkış yapma veya topla giriş yapma bölümsel anlamda )
* ekteki dosyada örnek bilgileri mevcut.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu tür yerlerde büyük harfler yazmak Kızgınlık, Küfür anlamına geliyor. Ben sizin bu niyetle yazdığınızı düşünmüyorum ama Büyük harfi okumak daha zordur, şahsen ben okuyamadım bile.

Bilginize :)

Merhaba,

Bu tür yerlerde büyük harfler yazmak Kızgınlık, Küfür anlamına geliyor. Ben sizin bu niyetle yazdığınızı düşünmüyorum ama Büyük harfi okumak daha zordur, şahsen ben okuyamadım bile.

Bilginize :)
haklısınız hemen gerekeni yaptım :)

Geri