• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Bilgisi

Excel Vers. ve Dili
2003 turkce
oncelikle tum ustadlara kolay gelsin. simdi diyceksinizki bu konu daha oncede verildi ama benim istedigim gibi olmadigindan orneklerle anlatarak bir ustad yardim ederse sevinirim.

-excel de bos sayfanin bir kenarinda personele ait resim *(Sag Ust Kose)
-sol tarafta iki userform, birinci forumda yonetici grup, ikinci forumda isci grubu
-birinci form tiklandiginda alt alt yoneticilerin isimleri , ayni sekilde ikinci forum icinde gecerli.
-secilen forumlarda ornek: ali ahmet secildiginde otomatikmen ali ahmete ait bir sayfa, ve onun la ilgi tum detaylar(adres,kimlik,evli/bekar......) ve her yonetcinin veya iscinin sayfasinda sene icinde kullandigi mazaret,hastalik,senelik izinler.
-yine her yonetici veya iscinin, sene icinde yaptigi tum hatali isler ile ilgili bir duzenleme.
msn uzerinden de yardimci olmak isteyen ustadlara msn`im : hedefserver@gmail.com
simdiden herkese cok tesekkur ederim....

arkadaslar bu konuya yorum yapabilecek biri varsa sevinirim
biraz bir calisma yaptim. istedigim yapamadigim tek sey, yapilan hata bolumu, baska bir sayfadan girilen kimlik no ile ana sayfaya secilen kimlik numaraya surekli eklemeli bir vba yapabilirmiyiz?

vba sifremi unttum onu nasıl bulalbirim bana bir yardımcı olurmusunuz

secilen bir userform da, otomatik isme gore, nasil fotograf getirtebiliriz???

arkadaslar bisey sorak isterim, resim olayinida bitirdim, yapamadigim sadece, yapilan excel listesinde kimlik numarasina gore arama yapacak, ve eslesen bilgileri*(kimlik no eslesme olursa eger, o kimlik nosunun bugune kadar yaptigi hatalari) bana userforumda tarih siralamasina gore listelemesi kaldi. yardimci olursaniz sevinirim...

Sorularınızı küçük bir örnek dosya ekleyerek detaylı açıklamaya özen gösteriniz. Bu şekilde daha hızlı ve net yanıtlar alabilirsiniz.

sorularınızı küçük bir örnek dosya ekleyerek detaylı açıklamaya özen gösteriniz. Bu şekilde daha hızlı ve net yanıtlar alabilirsiniz.

alt kısımda yapılan hatalar bolumune nasıl kımlık numarası ıle eslesen hatalar ekleyebılırız otomatık???

Ekli dosyalar

Hata dediğiniz nedir? Hangi sütunda var. Sorunuzla ilgili detaylı açıklama yapmanızı rica ederim.

Hata dediğiniz nedir? Hangi sütunda var. Sorunuzla ilgili detaylı açıklama yapmanızı rica ederim.

suan bir hatam yok ustadim, eklemek istedigim sey, personel takip gibi bisey olmasini istiyorum, atiyorurm, 123 kimlik numarali kisi, 12 ocak 2012 tarihinde islemis oldugu bir hatayi, bana userformda o ismi sectigimde , kimlik numarasina veya isme gore arama yapacak ve eger hatasi var ise , ekranda gosterecek. gosterirkende tarih siralamasina gore olursa cok iyi olur.

Birde sormak istedigim baska bisey var, bay ve bayanlar diye nasil ayirabilirim, bay a tikladigimda sadece bay listesi gelsin, bayan`a tikladigimda sadece bayanlarin bulundugu liste gelsin.. simdiden cok tesekkur ederim.

Ilgilenen biri yokmu hocalar...

Geri