• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel bazında aylık mesai toplamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oerbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003 TÜRKÇE
Herkese selamlarımla
Gönderdiğim örnek dosyada da açıklama var. Sorunum kısaca şöyle Çalışma kitabı

OLUR sayfası C Sütünündaki personel isminin karşısına yani D sütününa F1 Hücresinde seçilen aya göre KULLANILAN sayfası G sütünu tarih bilgilerine bakılarak K sütünündaki aylık mesai toplamlarını yazdırmak istiyorum. Yani personelin seçilen ay içinde kaç saat mesai yaptığını görmem gerekiyor. Ben bir formülü uyarladım ama sistemi çok yavaşlattığı için kullanamadım. Bu sorunun çözümü için kod örneğide verilirse sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

yazdığınız formül nasıl bir formül bilmiyorum..şunu bir deneyin.. d2 hücresine kopyalayıp aşağıya çekin..ama illaki makroyla bir çözüm istiyorum diyorsanız umarım yardımcı olan biri olur..
=TOPLA.ÇARPIM((KULLANILAN!$C$2:$C$3500=OLUR!C2)*(KULLANILAN!$E$2:$E$3500=OLUR!$F$1)*(KULLANILAN!$K$2:$K$3500))

yazdığınız formül nasıl bir formül bilmiyorum..şunu bir deneyin.. d2 hücresine kopyalayıp aşağıya çekin..ama illaki makroyla bir çözüm istiyorum diyorsanız umarım yardımcı olan biri olur..
=TOPLA.ÇARPIM((KULLANILAN!$C$2:$C$3500=OLUR!C2)*(KULLANILAN!$E$2:$E$3500=OLUR!$F$1)*(KULLANILAN!$K$2:$K$3500))

Elinize sağlık formül işimi gördü teşekkür ederim. Altarnatif olarak kod örneği gönderecek arkadaşada şimdiden teşekkürler

Geri