• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pdf yi excele aktarma

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
İyi Akşamlar değerli forum üyeleri. Paylaşmış olduğum çalışma ile pdf halinde olan sigorta işe giriş bilgilerini excele aktarıyorum ancak 52 satırlık veri aktarımında sonra makro duruyor. Benim iste aktarmak istediğim 3000 satırlık veri aktarımıdır. Bu sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Bu çalışma zeki hocamızın çalışmasıdır. Bu forumdan bulmuştum. Saygılar

Ekli dosyalar

Merhaba.
Pdf belgesinden metin alan çekirdek (dll) bana ait ama makroyu yazan kişi farklı. Yapılmak isteneni anlamak için efor gerekeceğinden makronun yazarına ulaşmanız (eğer siz değilseniz) daha doğru olur.

52 satırda takılıp kalmasının muhtemel sebebine gelince, pdf belgeniz birden fazla sayfa içeriyor ve pdf belgesinin ilk sayfasındaki 52 kişiyi alıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer sebep bu ise, ilk sayfa için yapılan işlemlerin diğer sayfalar için de yapıldığında probleminiz çözülecektir.

(Pdf belgesini tek seferde tamamını text olarak kaydeden SaveAsText isimli metot mevcuttur.)

1570474450229.png

.

Son düzenleme:
Merhaba.
Pdf belgesinden metin alan çekirdek (dll) bana ait ama makroyu yazan kişi farklı. Yapılmak isteneni anlamak için efor gerekeceğinden makronun yazarına ulaşmanız (eğer siz değilseniz) daha doğru olur.

52 satırda takılıp kalmasının muhtemel sebebine gelince, pdf belgeniz birden fazla sayfa içeriyor ve pdf belgesinin ilk sayfasındaki 52 kişiyi alıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer sebep bu ise, ilk sayfa için yapılan işlemlerin diğer sayfalar için de yapıldığında probleminiz çözülecektir.

(Pdf belgesini tek seferde tamamını text olarak kaydeden SaveAsText isimli metot mevcuttur.)

.
tşkler hocam

Açıklamalar yetersiz veri alacağınız pdf dosya veya dosyalarınından örnek olarak ekleyin birde ne yapmak istediğinize dair excell dosyası ekleyin bakalım

Geri