• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

PDF EXCELE ÇEVİRME

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365/ Sürüm 2311 64 bit
Merhabalar.

Pdf olarak kayıtlı bir belgeyi excele nasıl çevirebilirim.

Excel veri - verileri al yükle kısmı hariç. Çünkü dönüştürmek istediğim belge banka ekstresi olduğu için 20 sayfadan fazla. Sayfa sayısı fazla olması nedeni ile de eksik veya hatalı alıyor. Pdf excele çevirme programları da istediğim şekilde vermiyor. İşlem hareketlerinde almadığı veriler oluyor. Bu konuda bilgisi olan varsa destek rica ediyorum??

Pdf excele çevirme programları da istediğim şekilde vermiyor diyorsanız işiniz zor.
Sanırım ücretsiz programlar ve online sitelerde denediniz. Bu işi gerçekten çok iyi yapan yazılımlar var. Ama ücretleri ona göre.
Siz hangi çözümleri denediniz?
Ben ücretsiz pdfgear kullanıyorum ve şu ana kadar işimi iyi gördü.

Zamanında kullandığım bir dosya.
Belki işinizi görür.

Ekli dosyalar

Pdf excele çevirme programları da istediğim şekilde vermiyor diyorsanız işiniz zor.
Sanırım ücretsiz programlar ve online sitelerde denediniz. Bu işi gerçekten çok iyi yapan yazılımlar var. Ama ücretleri ona göre.
Siz hangi çözümleri denediniz?
Ben ücretsiz pdfgear kullanıyorum ve şu ana kadar işimi iyi gördü.
Erkan bey ücretsiz siteleri denedim ancak dönüştürmek istediğim belge ssyısı 20 ise 16 sayfayı dönüştürüyor veya bir sayfanın içindeki işlem sayısı 10 ise bes adet gösteriyor bu gibi hatalar alıyorum

Belirtmeyi unutmuşum. Makroyu ilk çalıştırdığınızda pdf dosyasını word üzerinden açacaktır ve onay isteyecektir. Onay verdikten sonra onay uyarısı tekrar açılmayacaktır.

Referanslarda "Missing" var herhalde, o referansı kaldırın düzelir...

.

Bende de resimdeki hatayı verdi.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    71.3 KB · Görüntüleme: 8
Referanslar aşağıdaki gibi olmalıdır.
Feylosof Office 2016 olması gerekiyor. Daha önceki sürümlerde word de pdf okuma özelliği olmayabilir.

Ekli dosyalar

• Referanslar.png
    Referanslar.png
    21.7 KB · Görüntüleme: 7
Teşekkürler hocam. 2010 da kod hata vermedi ama işe de yaramadı.

Geri