• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

.pdf Dosyasını Excel Dosyasına aktarmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 5353
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
SGK sayfasından hizmet dökümünü .PDF dosyası olarak bilgisayara kaydetmeye izin veriyor. Ben bu indirdiğim PDF dosyasını içinde tablolar olduğu için Excel Dosyası olarak açıp kaydetmek istiyorum. Excel dosyası içine bozmadan aktarma imkanı varmıdır ?

Bildiğim kadarıyla pdf belgenin kayıt kalitesine (çözünürlük gibi düşünebilirsiniz) göre doğruluk seviyesi değişmekle birlikte, arama motorunda pdf2xls, pdf2excel, pdftoexcel gibi arama yaparsanız, bu işi yapan programlar var.
Excel üzerinden işlem yapmak istiyorsanız, mevzu beni aşıyor ancak internet üzerinden yaptığınız sorgulama işlemini doğrudan excel üzerinden yapmaya yönelik (böylece dönüştürme yerine bilgileri doğrudan excele alma) sitede bazı örnekler hatırlıyorum. Fikir olsun diye bu mesajı yazdım. İyi günler dilerim.

Teşekkürler..internette bir sayfaya yükledim..mail adresime pdf yi excell olarak postaladılar.. sanırım drekt olarak excel bu dönüşmeyi yapmıyor.

Teşekkürler..internette bir sayfaya yükledim..mail adresime pdf yi excell olarak postaladılar.. sanırım drekt olarak excel bu dönüşmeyi yapmıyor.
Böyle birşeye benimde ihtiyacım var acaba site adresini özel mesajdan paylaşabilir misiniz?

Geri