• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

pdf. dosyalarına Excelde link verme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WHYLER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar 17000 dosyalik bir pdf arsivi var bu pdf ler excele kayitli .
pdf dosyalirinin isimleriyle excel de link verecegim kolon lardaki isimler ayni toplu bir sekilde link verebilirmiyiz. saygilar

Excel'in KÖPRÜ fonksiyonunu inceleyin. İncelemeleriniz sonucunda çözüme ulaşamazsanız, pdf'lerin dosya yolunu ve pdf dosyaların isimlerinin yazdığı Excel sheetini buraya ekleyiniz.

him

kopru olayi degil istedigim. o pdf lere sadece link vermek istiyorum excelden toplu sekilde. excelin icinden bastigim zaman linklere o pdf leri acmasini istiyorum

Ben de zaten KÖPRÜ olayından değil, KÖPRÜ fonksiyonundan bahsetmekteyim. Menüden: Ekle->İşlev-Köprü seçin

=KÖPRÜ("Dosyanın konumu";"Görüntülenmesini İstediğiniz metin")

Excel'de dosya isimlerinin yazdığını söylemektesiniz. Dosya isimlerini olduğu hücrelerin yanlarına fonksiyonu yazın. Bu fonksiyon otomatik olarak;ilgili dosyaya bir köprü yaratacaktır.

kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bir şey sormak istiyorum html okurken sayfa 2 ye html dosyasını okutmuşsunuz mantık çok güzel olmuş buna dayanarak sizden html uzantılı dosyanın hepsini sayfa 2 ye okutmanızı isteyebilir miyim. ekte bir html dosya gönderiyorum bendeki html dosyaların formatı farklı sizin gönderdiğiniz makroda epey bir uğraştım ama tamamını okutmayı beceremedim.WebTables = "1,4" yaptığımda ekte gönderdiğim html dosyasını okuyor bunda bir sorun yok ama önceki html dosyalarında malik kısmını görmüyor.WebTables = "1,3" yaptığımda önceki html dosyası okuyor fakat şimdi ekte gönderdiğim dosyanın malik kısmını görmüyor. Sizin kurduğunuz mantıkla sayfa 2 ye html uzantılı dosyaların tamamını okutabilirseniz sayfa birdeki işlemleri düşey ara yatay ara ile becerebilirim. tabi sayfa 1de a sütununa yazdığımda olduğu gibi sayfa2 de ki html dosyasının yenilenmesi gerekir. İlginize şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Geri