- Excel Vers. ve Dili
- exel 2000 türkçe
değerli arkadaslarım
enterprise 2007 kullanmaktayım.
benim sorunum su asagıda ekli 2 adet dosyadan excel olanı 9 dilde yazılmıs ve yurt dısından gelen bir excel ve digeride benim bu dosyadan pdf ye cevirdigim bir illustrator dosyası.bunlardan tekstil yıkama talimatları üreten bir firmada grafiker olarak calısmaktayım.
sorun surda actıgınızda da goreceginiz gibi excel de gelen iş avrupanın bana gonderdigi bilgiler 9 dil olarak sadece bilgilerin ne oldugunu anlatan bir excel dosyası ama benim her bir dili eni 25 mm boyuda 240 mm olacak sekilde duzenlemem gerekli(bak
df dosya)simdi yapmak istedigim suornegin ingilizce alanını sectigimde ingilizcenin kullandıgı sutun enleri 25 mm olmalı font arial normal 5 punto ve yıkama sembollerinden sonraki alanllardaki yazılar hucrede yatay ve dikay ortalanmalı sıgmayan yazılar kaymalı ama kaydıgında tek satırlı satırlar 7 olmalı (bu mm degil excelin kullandıgı olcu birimi) cok satırlı hucrelerde otomatik olarak yukseklik ayarı yapmalı
olabilirmi?
enterprise 2007 kullanmaktayım.
benim sorunum su asagıda ekli 2 adet dosyadan excel olanı 9 dilde yazılmıs ve yurt dısından gelen bir excel ve digeride benim bu dosyadan pdf ye cevirdigim bir illustrator dosyası.bunlardan tekstil yıkama talimatları üreten bir firmada grafiker olarak calısmaktayım.
sorun surda actıgınızda da goreceginiz gibi excel de gelen iş avrupanın bana gonderdigi bilgiler 9 dil olarak sadece bilgilerin ne oldugunu anlatan bir excel dosyası ama benim her bir dili eni 25 mm boyuda 240 mm olacak sekilde duzenlemem gerekli(bak
olabilirmi?
Ekli dosyalar
-
432.6 KB Görüntüleme: 4
-
41.3 KB Görüntüleme: 5