• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pazarlama-Satış raporları, Kasa defteri

Hata mı yaptım ?

Bilmeden bir potmu kırdım ya da birine yanlış bir söz mü söyledim bilmiyorum, neden se herkes birden bana küstü sanırım. Şaban hocam siz de yoksunuz, başka da elimden tutan yok.

Bayramı bayram edemedik :(

Artık terkedildiğimi düşünmeye başladım. Buraya getirmişken kuşkusuz bunu yarım bırakmayacağım ancak kimse cevap vermez oldu nedense.
Herkesin bayramını kutluyorum.

Sayın Kayhan dosyanın güncel halini görmeyi çok isterim doğrusu

Sayın mkeros
Gerçekten o işi bir seviyeye getirmiştim ancak çok uzun zaman oldu. Şu anda başka bir şirkette yurt dışında çalışıyorum. Ama bu sitenin çok yararını gördüm, buradaki hocalarıma da selam olsun bu vesile ile. Dosyayı sizin için aradım ama bulamadım. Üzgünüm. Belki ilgilenen arkadaşlardan sağlam arşivi olan varsa onlarda vardır. Ayrıca bırakıp geldiğim şirketteki dostlara da mail attım, yollarlarsa bende tekrar buraya koyarım.

Sayın mkeros
Gerçekten o işi bir seviyeye getirmiştim ancak çok uzun zaman oldu. Şu anda başka bir şirkette yurt dışında çalışıyorum. Ama bu sitenin çok yararını gördüm, buradaki hocalarıma da selam olsun bu vesile ile. Dosyayı sizin için aradım ama bulamadım. Üzgünüm. Belki ilgilenen arkadaşlardan sağlam arşivi olan varsa onlarda vardır. Ayrıca bırakıp geldiğim şirketteki dostlara da mail attım, yollarlarsa bende tekrar buraya koyarım.

teşekkürler keşke indirebilseydik gerçek incelemeyi çok isterdim.

Geri