• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Paylaştırılmış kitapçık ne demektir???

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Mevcut bir excel kitapçığını açtığımda üst sol köşede dosya isminin yanında [paylaştırılmış]yazıyor.Bu ne olduğunu öğrenmek istiyoruz bu dosyanın içerisinde özet tablo ve hücre birleştir komutlarını kullanamıyorum bunun nedeni üsteki yazılı paylaşımlamı alakalı yoksa farklımı???

Yardımlarınızı bekliyorum!!!

merhaba
aynı anda birkaç kullanıcının çalışmasına izin vermek için paylaştırılmış olmalı.

araçlar / çalışma kitabını paylaş / düzenleme (onay kutusunu boşaltın)

merhaba uzmanamele,
söylediğin menü excel 2007 için nerede acaba ben bulamıyorum da

Merhabalar,
2007 için Resim Ekte,

Ekli dosyalar

• Paylaştır..JPG
    Paylaştır..JPG
    46.1 KB · Görüntüleme: 38
sayın uzmanamele çalışma kitabını paylaştırdım.ancak paylaşımdan sonra oluşan 8 adet çalışma kitabını birleştirmek istiyorum.ama bir türlü beceremedim.2007 de nasıl yapılıyor.2003 te birkaç defa yapmıştım.ama şimdi yapamıyorum.tşk

paylaşılan çalışma kitabı

slm.arkadaşlar çalışma kitabını paylaştırdım.ancak paylaşımdan sonra oluşan 8 adet çalışma kitabını birleştirmek istiyorum.ama bir türlü beceremedim.2007 de nasıl yapılıyor.2003 te birkaç defa yapmıştım.ama şimdi yapamıyorum.tşk

merhaba

gözden geçir / değişiklikleri izle
bu işlemi yapmadan önce dosyanızın yedeğini almayı unutmayınız!

Slm.syn uzmanamele dediğiniz şekilde yapamadım.isteğimi tekrarlayayım.bir tane çalışma kitabım var.bunu paylaştırdım.sonra 8 adet kopyasını yaptın ve ilgililere dağıttım.herkes farklı bölümleri doldurdu.sonra bu kitapları birleştirmek istiyorum.ne yapmam lazım.

Geri