• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Parça Al Komutu verilmesi

Excel Vers. ve Dili
1998
PARÇA AL FORMÜLÜ;
B2 KARESİNDE KİMLİK BİLGİLERİNİN TAMAMI YAZILIDIR.BU KİMLİK BİLGİLERİNİ AYRI AYRI KARELERE YAZMAK İSTİYORUM.

Ekli dosyalar

Aşağıdaki adımları izleyin.

211714

211715

Other'ın karşısındaki boşluğa CTRL J ye basın.

.

Formül olarak alternatif C2 Hücresine kopyalaınız.Sağa ve aşağı doğru çoğaltınız.
Kod:
=KIRP(PARÇAAL(YERİNEKOY(DAMGA(10)&$B2;DAMGA(10);YİNELE(" ";255));255*SÜTUN(A$1);255))

Formül olarak alternatif C2 Hücresine kopyalaınız.Sağa ve aşağı doğru çoğaltınız.
Kod:
=KIRP(PARÇAAL(YERİNEKOY(DAMGA(10)&$B2;DAMGA(10);YİNELE(" ";255));255*SÜTUN(A$1);255))
konunun benle alakası yok ama sevgili @çıtır size uzmanlık vermeliler artık. benim bir problemimi çözmüştünüz. ara sıra bakıyorum nedir bu diye anlamam mümkün değil. diğer moderatör ve uzman arkadaşlara diyecek bir şey yok zaten. burdan sizin nezdinizde emeği geçen herkesi anmış olayım. herkesin bilgisine sağlık. çok işim çözüldü bu sitede...

konunun benle alakası yok ama sevgili @çıtır size uzmanlık vermeliler artık. benim bir problemimi çözmüştünüz. ara sıra bakıyorum nedir bu diye anlamam mümkün değil. diğer moderatör ve uzman arkadaşlara diyecek bir şey yok zaten. burdan sizin nezdinizde emeği geçen herkesi anmış olayım. herkesin bilgisine sağlık. çok işim çözüldü bu sitede...
Sayın euphrates55;
Ünvan mesele değil.Önemli olan forumda yardım isteyen tüm foruma katılanların sorularına çözüm bulunmasıdır.Buna benimde katkım oluyorsa ne mutlu bana.Hakkımdaki güzel olan yazınız için teşekkür ederim.

Geri