Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil olarak pansiyonlu okullar için erzak giriş çıkış defter programı lazım. Elinde böyle bir program olan arkdaşlar paylaşırlarsa çok memnun olacağız.
sayın mustafa bu şekilde bir yardım çok zor olacaktır tahmin edesiniz ki bu sitede herkes başka başka sektörde yeralan arkadaşlar ama basit bir kasa programı isterseniz gönderebilrim yada sitede bulabilirsiniz, isterseniz link de verebilirim.
saygılar
halil kutuka
Erzak Giriş - Çıkış hakkında bir fikrim yok, ama basit bir uygulama yaptım, geliştirmeye açık.
işin özünü bilsek sanırım daha güzel şeyler ortaya çıkabilir, benim çalışmam sadece bir beyin cimnastiği, umarım bir fikir verir.
Malzeme kodları ve Pivot Table (özet tablo) alanları dinamik olarak adlandırıldı. dolayısıyla formüllerde bir değişiklik yapmadan kullanılabilir.
Bilgi girerken Data(Veri) --> Form kullanılırsa formül kopyalama sıkıntısından kurtulunur.
Sayın Necdet_Yesertener, aslında program başka bir okulda (PİO) görevli bir arkadaş için lazımdı. Eklediğiniz örneği arkadaşla beraber inceleyelim bakalım iyi bir şey çıkarabilecekmiyiz ortaya. Ã?rnek dosya için teşekkür ederiz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.