• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özetverial Formülü ile Eğeryoksa formülünü birleştirme

Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba,

Özetverial kullanarak pivottable'dan veri çekiyorum. Fakat daha veri girilmemiş haftalar olduğundan BASV olarak geliyor. Ben veri varsa gelsin, yoksa 0 gelsin istiyorum. Nasıl formül yazmalıyım? Aşağıdaki örnek üzerinden yardımcı olabilirseniz, gerisini ona uyarlayabilirim.

Kod:
=ÖZETVERİAL("Top.Tutar";$B$19;"Hafta";9;"Nakliye Firması";"Sallamacı Lojistik";"İlgili Bölüm";"Müşteri Sevk";"Nakliye Türü";"Ekstra")+ÖZETVERİAL("Top.Tutar";$B$19;"Hafta";9;"Nakliye Firması";"Sallamacı Lojistik";"İlgili Bölüm";"Müşteri Sevk";"Nakliye Türü";"Ermetal")

http://i.hizliresim.com/Z785yg.jpg

Kod:
=EĞERHATA(ÖZETVERİAL("Top.Tutar";$B$19;"Hafta";9;"Nakliye Firması";"Sallamacı Lojistik";"İlgili Bölüm";"Müşteri Sevk";"Nakliye Türü";"Ekstra")+ÖZETVERİAL("Top.Tutar";$B$19;"Hafta";9;"Nakliye Firması";"Sallamacı Lojistik";"İlgili Bölüm";"Müşteri Sevk";"Nakliye Türü";"Ermetal");"")

hatalı hücreleri boş bıraklması lazım

Kod:
=EĞERHATA(ÖZETVERİAL("Top.Tutar";$B$19;"Hafta";9;"Nakliye Firması";"Sallamacı Lojistik";"İlgili Bölüm";"Müşteri Sevk";"Nakliye Türü";"Ekstra")+ÖZETVERİAL("Top.Tutar";$B$19;"Hafta";9;"Nakliye Firması";"Sallamacı Lojistik";"İlgili Bölüm";"Müşteri Sevk";"Nakliye Türü";"Ermetal");"")

hatalı hücreleri boş bıraklması lazım

Oldu, çok teşekkür ederim. Bu kadar kısa zamanda geri dönüş beklemiyordum :tongue:

Geri