• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

özette çift tıkla açılan sayfa macrosu

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
iyi akşamlar ekli dosyadaki özet tablo gibi bir özet tabloda en son satıra gelip value değerini çift tıklayarak yeni bir sayfa açılmasına sebep olan bir macro var mı ..satır uzunluğu değişebilir ...bu macroyuda butonla yapmak istiyorum ? bilginiz var mı acaba?

Ekli dosyalar

iyi akşamlar ekli dosyadaki özet tablo gibi bir özet tabloda en son satıra gelip value değerini çift tıklayarak yeni bir sayfa açılmasına sebep olan bir macro var mı ..satır uzunluğu değişebilir ...bu macroyuda butonla yapmak istiyorum ? bilginiz var mı acaba?

Merhaba,
Boş bir çalışma sayfasımı eklemek istiyorsunuz.
Eğer öyle ise ekteki örnek dosyada, F12 tuşuna bastığınızda boş bir çalışma sayfası ekler.

Ekli dosyalar

yok ben özet tablodaki en son satıra çift tıklayınca hani sadece o verileri içeren bir sayfa açılıyorya onu butonla yapmak istiyorum.. butona basınca özet tablonun en son satırındaki değer kısmına gelsin ve çift tıklasın böylece yeni sayfa açılsın yeni sayfada da a1 hüceresine gelsin dursun istiyorum çünkü açılan o sayfada başka bir macro çalıştırcam :D aslında basit bişi istiyorum ama mümküniyetinden haberdar değilim

Geri