• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özet tabloda tarihe göre liste alma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
İyi Günler arkadaşlar,

Ekteki dosyada da göreceğiniz gibi bilgi girişinde çeşitli müşterilere ait hesapları takip ediyorum. İkinci sayfada hazırladığım özet tablo ile müşterinin hesap ekstresini alıyorum. Yalnız müşterinin hesap ekstresini özet tablodan aldığım zaman tarih olarak yılın başından itibaren başlıyor. Ben vereceğim tarihten itibaren ekstre alabilmek ama verdiğim tarihten önceki bakiyeyi devir olarak yazmasını istiyorum. Bunun için hangi kodları kullanmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba?

Yurttaş bey,

Öncelikle teşekkürler.

Gönderdiğiniz dosyayı inceledim. Bunu kendi dosyamda kullanacağım. Yalnız başlangıç tarihinden önceki müşterinin bakiyesini nasıl hesaplatabiliriz acaba? Çünkü bu kısımda sadece verdiğimiz tarihler arasındaki işlemler hesaplanıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum

Yurttaş bey,

Öncelikle teşekkürler.

Gönderdiğiniz dosyayı inceledim. Bunu kendi dosyamda kullanacağım. Yalnız başlangıç tarihinden önceki müşterinin bakiyesini nasıl hesaplatabiliriz acaba? Çünkü bu kısımda sadece verdiğimiz tarihler arasındaki işlemler hesaplanıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum

.

O konu başlığı altında pek çok örnek var. İnceleseydiniz, kendinize göre uyarlama yapabilirdiniz sanırım...

Örnek dosya ekte.

.

Ekli dosyalar

Geri