• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

özet tabloda bilgi alabilirmiyim

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2003,TÜRKÇE
Merhabalar,
Ben ekteki örnekteki özet tabloda Ahmet yazan 1 tane baş tarafta yazıyor, bunu bütün satıralara alt alta yazmasını yapabiliyormuyuz.

Ekli dosyalar

Merhabalar,
Ben ekteki örnekteki özet tabloda Ahmet yazan 1 tane baş tarafta yazıyor, bunu bütün satıralara alt alta yazmasını yapabiliyormuyuz.
Merhaba,

Pivot table üzerine gelip "Tasarım" sekmesi aktif olduğunda "Rapor Düzeni-Tüm Öğe Etiketlerini Yenile" yapabilir misiniz?

Merhabalar,
bendeki excelde öyle birşey ççıkmıyor efendim

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    145.1 KB · Görüntüleme: 7
Merhabalar,
bendeki excelde öyle birşey ççıkmıyor efendim
Sanırım office versiyonundan kaynaklı çıkmıyor. Menüleri kurcalarsanız belki başka bir alanda gizli olabilir.

Alternatif olarak özet raporunuzu kopyalayıp başka sayfaya özel yapıştır ile değerleri yapıştırın.
İlk 2 satırı silip A sütununu seçin F5'e tuşuna basın
Çıkan pencerede "Özel-Boşluklar" seçin
Formül çubuğuna =A2 (ilgili sütundaki ilk dolu olan hücre numarası) yazıp ctrl+enter tuşlarına basın.

Sanırım office versiyonundan kaynaklı çıkmıyor. Menüleri kurcalarsanız belki başka bir alanda gizli olabilir.

Alternatif olarak özet raporunuzu kopyalayıp başka sayfaya özel yapıştır ile değerleri yapıştırın.
İlk 2 satırı silip A sütununu seçin F5'e tuşuna basın
Çıkan pencerede "Özel-Boşluklar" seçin
Formül çubuğuna =A2 (ilgili sütundaki ilk dolu olan hücre numarası) yazıp ctrl+enter tuşlarına basın.
teşekkürler

Sayın Murat Bey,

Dosyanız ekte olup, kontrol ediniz lütfen.

Saygılarımla,
Ömer Ali ÜZÜMCÜ

Ekli dosyalar

Sayın Murat Bey,

Dosyanız ekte olup, kontrol ediniz lütfen.

Saygılarımla,
Ömer Ali ÜZÜMCÜ
Teşekkür Ederim Ömer Bey,
Bunu nasıl yaptığınızı da açıklayabilirseniz bundan sonraki işlemlerimi de sizin yaptığınız formille devamediiyim.

Merhaba,
Benim excel de 2007 de bu özellik yok galiba.teşekkürler

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Geri