• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özet tablo

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Merhaba,
Ekteki dosyada ki tabloda şirketlerin yıl-ay-hafta-gün kırılımları şeklinde özet rapor çıkarmak istiyorum, istediğim tarih veya tarih aralığını seçip o tarihlerdeki tutarları ve toplamları görmem lazım, nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

Verilerinizi, Şirket,Tarih,Tutar şeklinde tekrar dizayn ederseniz, Özet(Pivot)Tablo ile kolayca yapabilirsiniz.

Demek istediğinizi anlamadım, format bu şekilde olmalı ki, tarih seçtiğimde bütün şirketlerin isim ve verileri gelmeli.

Aşağıdaki biçimde kastetmiştim.
Şirket Tarih Tutar

A Şirteti 10/10/2013 100

Birden fazla şirket ve her şirket için yılın her günü bir tutar girilecek ve bu excel hergün güncellenecek. Nasıl yapalım sizce?

Merhaba,
Ekteki dosyada ki tabloda şirketlerin yıl-ay-hafta-gün kırılımları şeklinde özet rapor çıkarmak istiyorum, istediğim tarih veya tarih aralığını seçip o tarihlerdeki tutarları ve toplamları görmem lazım, nasıl yapabilirim?

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Dosya için teşekkürler. Dosyadaki şirketlerin isimlerini değiştirip tabloyu yenileyip özet tablo alan listesinde güncellenmiş ismini seçtiğimde özet tabloda değerler kısmında çıkmıyor. Şirket isim değiştirme ve güncelleme yaptığımda özet tabloda çıkması için hangi yolu izlemem gerekiyor?

Dosya için teşekkürler. Dosyadaki şirketlerin isimlerini değiştirip tabloyu yenileyip özet tablo alan listesinde güncellenmiş ismini seçtiğimde özet tabloda değerler kısmında çıkmıyor. Şirket isim değiştirme ve güncelleme yaptığımda özet tabloda çıkması için hangi yolu izlemem gerekiyor?

.

Özet Tabloyu nasıl yapıyorsanız, aynı yolu izleyeceksiniz.

.

Geri