- Excel Vers. ve Dili
- 2013 , Türkçe
Herkese merhaba, örnek dosyayı şu an yükleyemeyeceğim için ihtiyacı biraz genişçe açıklayacağım, aslında çok kısa.
Ekteki ekran görüntüsü özet tabloma ait. Mevcut durumda ,
özet tablodan "Mal grubu", "Kalınlık", "En", "Boy", "Sac" alanlarından istediğim değerleri seçiyorum ve sonuçları izliyorum. İzlerken özet tabloda şöyle bir geçiş yapmam gerekiyor;
1.geçiş ;
1-) "Kalınlık" filtresindeki seçim kaldırılacak ("Tümü" olacak)
2-) Filtrelerdeki daha önceden yapılmış eski seçimler (Bu örnek için "Mal grubu", "En", "Boy", "Sac") aynı kalacak,
3-)"Desen" alanına o anki seçili hücredeki değer yazılacak ve özet tablo çalıştırılacak
2.geçiş;
değişiklik yapılamadan önceki hale geri dönülecek.
Bu geçişleri butonlarla kolayca yapmam şansım var mı? Mevcut durumda bu işlemleri manuel olarak yapıyorum.
Teşekkür ederim.
Ekteki ekran görüntüsü özet tabloma ait. Mevcut durumda ,
özet tablodan "Mal grubu", "Kalınlık", "En", "Boy", "Sac" alanlarından istediğim değerleri seçiyorum ve sonuçları izliyorum. İzlerken özet tabloda şöyle bir geçiş yapmam gerekiyor;
1.geçiş ;
1-) "Kalınlık" filtresindeki seçim kaldırılacak ("Tümü" olacak)
2-) Filtrelerdeki daha önceden yapılmış eski seçimler (Bu örnek için "Mal grubu", "En", "Boy", "Sac") aynı kalacak,
3-)"Desen" alanına o anki seçili hücredeki değer yazılacak ve özet tablo çalıştırılacak
2.geçiş;
değişiklik yapılamadan önceki hale geri dönülecek.
Bu geçişleri butonlarla kolayca yapmam şansım var mı? Mevcut durumda bu işlemleri manuel olarak yapıyorum.
Teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: